Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Νύχτα λάμψη νύχτα αυτοκόλλητο jappy για μια δημιουργική νύχια μοντελοποίηση
Λεπτομέρειες
+

Nail art πρέπει να είναι ιδανικά ως μοναδικό ως ατόμου που το χρησιμοποιεί. Νύχτα λάμψη νύχτα αυτοκόλλητο σνόουμπορντ είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές παραλλαγές και μεγέθη, έτσι ώστε κάθε πελάτης θα βρίσκω the συνδυασμόs ότι η φύση είναι βρίσκεται πλησιέστερα προς την, αν είναι μόνο θέμα ή ως ένα μικρό στολίδι για όλα τα νύχια. Το νύχτα αυτοκόλλητα διαθέτουν μια ειδική επίστρωση, που θα ανάψει στο σκοτάδι ή υπό υπεριώδες φώς.

 

Το καρφί θα παρασκευάζονται αρχικά και αρχειοθετείται υπό τη δέουσα μορφή. Μόλις η κατάθεση έχει αφαιρεθεί, μπορεί να τίθεται η αυτοκόλλητη ετικέττα καρφιών. Για να γίνει αυτό, αυτοί θα καταγράφονται χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, όπως μια βελόνα ή ένα ζευγάρι των Λαβίδας, ακριβώς να τοποθετείται και να πιέζεται πάνω στο νύχι. Μια ελεύθερη διαβίωση στρώση σαφές παλτό, κορυφαίο παλτό ή στεγανωτική ουσία γέλη δίνει την πραγματική λάμψη το ολόκληρο καρφί τέχνης και ταυτόχρονα προστατεύει από τη ζημία και τις επιπτώσεις της καθημερινής ζωής.

οδηγίες
+

Βήμα 1: Προετοιμάστε το νύχι ως συνήθως.

Βήμα 2: Επέλεξε ένα κίνητρο και τραβά με ένα αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα καλό ζευγάρι των λαβίδας ή ένα σημείο του στροβιλισμού των το αλουμινόχαρτο μεταφορέα.

Βήμα 3: Στη συνέχεια τοποθετείται το αυτοκόλλητο στην επιθυμητή θέση για το νύχι και πιέζει εύκολα.

Βήμα 4: Στη συνέχεια σφραγίζεται το σχεδιασμό νυχιών με ένα σαφές παλτό, παλτό ή μια σφράγιση gel. Έτσι, η τέχνη νυχιών είναι προστατευμένο.

Συμβουλή:

Λόγω της σχήμα φυσικό νύχι ή μεγάλα αυτοκόλλητα που μπορεί να συμβεί, που ξεχωρίζουν στις πλευρές και δεν είναι ομαλή. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τέχνασμα που χρησιμοποιούν μεμβράνη. Βάλτε τα αυτοκόλλητα σε έναν αντίστοιχα μεγάλο πατσαβούρα γέλη και εκτείνεται σφιχτά ένα κομμάτι της πάνω από το νύχι. Μετά την ωρίμανση, το φύλλο μπορεί να τραβηχτεί.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής