Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Piercings
Απόκριες τέχνη νυχιών - ανατριχιαστικός καρφί τέχνης με φαντάσματα και ΣΙΑ ο.ε.

Λεπτομέρειες
+

Φαντάσματα, μάγισσες, κολοκύθες - με τις Απόκριες καρφί τέχνης καρφί σχεδιασμό με την ευκαιρία αυτή είναι πλήρως σύμφωνα με την τάση. Τα μικρά μοτίβα από την κατηγορία των καταθετών & piercings πλάθω το κατάλληλο βλέμμα του τρόμου για το gel νυχιών εν ριπή οφθαλμού. Μια σφραγίδα εξασφαλίζει διαρκή σταθερότητα και το ειδικό γυαλιστερό αποτέλεσμα.
Για να χρησιμοποιήσετε το καρφί Απόκριες τέχνη ως συνήθως προετοιμασμένοι το καρφί και ξαναχτίστηκε. Ανατριχιαστικός καταθετών σε λεπτομερή μοτίβα έχουν ενσωματωθεί το γαλάκτωμα στρώμα primer και να καθίσει ως ασφαλή και σταθερή στην. Μέσα από το διαφανές φόντο τα σχήματα, τα μοτίβα λειτουργούν ως ειδική και επαγγελματική κυριώτερο σημείο. Σχετικά με τον αποταμιευτή, κτίριο gel είναι πρότυπο και να θεραπευτεί. Μια σφραγίδα έχει κάνει τα νύχια ως συνήθως. Αυτό εξασφαλίζει μια γρατσουνιά-ανθεκτική επιφάνεια των νυχιών και γυαλιστερό. Αυτό θα αυξάνει επίσης τη χρήση των λειαντικών πετρελαίου.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής