Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Piercings
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Απόκριες τέχνη νυχιών - ανατριχιαστικός καρφί τέχνης με φαντάσματα και ΣΙΑ ο.ε.
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Φαντάσματα, μάγισσες, κολοκύθες - με τις Απόκριες καρφί τέχνης καρφί σχεδιασμό με την ευκαιρία αυτή είναι πλήρως σύμφωνα με την τάση. Τα μικρά μοτίβα από την κατηγορία των καταθετών & piercings πλάθω το κατάλληλο βλέμμα του τρόμου για το gel νυχιών εν ριπή οφθαλμού. Μια σφραγίδα εξασφαλίζει διαρκή σταθερότητα και το ειδικό γυαλιστερό αποτέλεσμα.
Για να χρησιμοποιήσετε το καρφί Απόκριες τέχνη ως συνήθως προετοιμασμένοι το καρφί και ξαναχτίστηκε. Ανατριχιαστικός καταθετών σε λεπτομερή μοτίβα έχουν ενσωματωθεί το γαλάκτωμα στρώμα primer και να καθίσει ως ασφαλή και σταθερή στην. Μέσα από το διαφανές φόντο τα σχήματα, τα μοτίβα λειτουργούν ως ειδική και επαγγελματική κυριώτερο σημείο. Σχετικά με τον αποταμιευτή, κτίριο gel είναι πρότυπο και να θεραπευτεί. Μια σφραγίδα έχει κάνει τα νύχια ως συνήθως. Αυτό εξασφαλίζει μια γρατσουνιά-ανθεκτική επιφάνεια των νυχιών και γυαλιστερό. Αυτό θα αυξάνει επίσης τη χρήση των λειαντικών πετρελαίου.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής