Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Piercings
Nailart inlays – επιχρυσωμένο inlay για πρόστιμο νυχιών σχεδιασμός

Λεπτομέρειες
+

Λεπτή έργα τέχνης από επίχρυσο μέταλλο πράξη νυχιών σχεδιασμός, κομψό και εξωφρενικές, την ίδια στιγμή. Το Nailart ποικίλματα είναι διακοσμημένα με μικρά στρας και λαμπερή αυτή όμορφα. Καταθετών στο στρώμα ακριλικό ή τζέλ ενσωματώνονται για την επιδεικτική εμφάνιση του τέχνη νυχιών.
Το χρυσό γυαλιστερό Nailart inlays από την κατηγορία των καταθετών & τρυπήματα μπορεί να είναι αρκετά απλή. Εκ των προτέρων των νυχιών είναι συσταθεί ως συνήθως και γεμάτοι. Τα ένθετα ενσωματώνονται απευθείας στο στρώμα δομή και είναι κατάλληλα για το στρώμα ακρυλικού όπως gel μοντέλο στρώματα. Διαταγή ένα άλλο διαφανείς επιστρώσεις των μικροκαταθετών προστατεύεται καλά μέσα από το μοντέλο τοποθεσία. Αυτό είναι επίσης ιδιαίτερα πολυδάπανο και κομψό. Τελική στεγανοποίησης εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και γυαλιστερό. Ακρυλαμίδιο-ως μοντέλο στρώματα γέλης παλτό μπορεί να εξοπλιστεί με μια κορυφή, γεγονός που καθιστά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μόνιμα αστραφτερά του νυχιού. Ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα στην περίπτωση ακρυλικό μοντέλο μέσα από μια τελική στιλβωτική ουσία, γυαλιστερό ή γρήγορο τέρμα εδώ παρέχουν την απαιτούμενη δύναμη των νυχιών.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4

Επισκόπηση

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής