Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Piercings
Nailart επικαλύψεις - λαμπερό καρφί τέχνης αντικείμενα κοσμήματα νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Τα αφρώδη επικαλύψεις 3D είναι ακριβώς δεξιά για το λαμπερό τέχνη νυχιών. Τα μικρά στοιχεία κάνουν τα νύχια για μικρά κομμάτια του κοσμήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στο ακρυλικό στρώμα του μοντέλου σε στεγανοποίησης.
Οι επικαλύψεις που εκχωρούνται στην κατηγορία των καταθετών & nail art piercings, προστίθενται στο τέλος των νυχιών. Εκ των προτέρων, το καρφί θα κατασκευαστούν ως συνήθως. Αρχειοθετείται στο φυσικό νύχι και χοντροπελεκημένη, αστάρι, εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή της τα ακόλουθα στρώματα της τη θέση του μοντέλου. Αστάρι και κτιρίου στρώματα κάνει τέλεια πλαδαρά νυχιών με καμπύλη C. Τέλος, την επικάλυψη εισάγεται τελικής στρώσης, για παράδειγμα στο σφραγίσεως πήκτωμα. Το μικρό στοιχείο είναι απλά να πιέζεται σε το υγρό ζελέ και να θεραπευτεί υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Στη συνέχεια του νυχιού είναι καθαρίζονται ή / και περαιτέρω επεξεργασία με στίλβωσης πετρελαίου για μέγιστη λάμψη. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί επικαλύψεις σε στρώσεις από ακρυλικό. Στους καταθέτες σε το υγρό ακρυλικό πιέζεται και σκληραίνει εκεί.


Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής