Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Piercings
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Μας νύχια τέχνης νυχιών piercing ροδέλες χάντρες και λαμπερό μπάλες
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Πολλές διαφορετικές δημιουργίες είναι επιθυμητή στην τέχνη νυχιών. Καρφί τρυπήματα είναι μια δημοφιλής επιλογή, και είναι διαθέσιμο με διαφορετικά σχέδια. Στην τέχνη νυχιών είναι επιθυμητό τρυπήματα και καταθετών σε μεγάλη ποικιλία. Ενώ ένα τρύπημα του σώματος μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, το καρφί piercing μπορεί να εγκατασταθεί σχετικά εύκολα και ανώδυνα. Με μας καρφί τέχνης piercing ροδέλες πρέπει να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο επιλογή διαφορετικών χρωμάτων για διακοσμητικά νυχιών σχεδιασμός. Χρειάζεστε καμία ειδική εκπαίδευση για να εκτελέσει ένα Nailpiercing, αλλά κάποιο ειδικό εξοπλισμό όπως το νύχι διάτρηση τρυπάνι και το δάχτυλο καρφί piercing plier. Φυσικών ή τεχνητών νυχιών πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πάνω από την άκρη του δακτύλου. Από κάτω, μια τρύπα στο νύχι είναι βαρεθεί με το τρύπημα κομμάτι τρυπανιών. Το δαχτυλίδι του επιλεγμένου piercing θα πρέπει να με piercing λαβίδα φροντίδα ένα μικρό λίγο να ανοίξει. Στη συνέχεια, το δαχτυλίδι του piercing είναι έσπρωξε μέσα από την τρύπα το καρφί και να επανασφραγίζεται προσεκτικά. Έτσι θα πάρει ένα πιάστηκε σε ρούχα ή άλλα πράγματα, αποτρέπει. Εκτός από την εμπειρία του κατασκευαστή, μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας. Πείσετε τον εαυτό σας από τα προϊόντα μας και να δημιουργήσει τα πιο όμορφα σχέδια που θα σας ζηλεύω με τρυπήματα μας νυχιών. Μην χάσετε αυτό κυκλικό κόμβο με την ποικιλία του χρώματος.

Διαστάσεις
+
0.107 Μέτρα (m)
0.079 Μέτρα (m)
0.014 Μέτρα (m)
οδηγίες
+

βήμα 1: με ένα ειδικό κομμάτι διάτρηση τρυπάνι, τρυπάνι μια τρύπα στο νύχι. Σιγουρευτείτε ότι η τρύπα σε αυτό το μέρος είναι διάτρητοι, που υψώνεται πάνω από την άκρη του δακτύλου. Τρυπάνι πάντα από το κατώτατο σημείο!

βήμα 2: σύρετε το δαχτυλίδι χρησιμοποιώντας ένα piercing λαβίδα μέσα από το άνοιγμα και πιέστε μαζί στο τέλος.


Βρείτε τα κατάλληλα εξαρτήματα στο κατάστημά μας!


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.666666666
Επισκόπηση
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής