Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Πέτρα κρύσταλλο γυαλί εμφανίζει 2 mm - στρας για τέχνη νυχιών
Λεπτομέρειες
+

Στο καρφί τέχνης γυαλιού κρυστάλλου Πέτρα Εμφάνιση 2 mm είναι για, τι απαιτείται για την προσθήκη ενός καρφιού στην κομψή αφρώδη τέχνη νυχιών. Οι μικρές πέτρες κρυστάλλου μπορεί που ατομικά ή σε ομάδες εξωφρενικές φωτοβολίδα ή να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και ευφάνταστα σχέδια. Στο τέλος, μια σφραγίδα εξασφαλίζει διαρκή κράτημα σε ακριλικό ή τζέλ νυχιών.
Πριν το στρας του κρυστάλλου γυαλί, Πέτρα Εμφάνιση 2 mm σε τη μοντελοποίηση μπορεί να ενσωματωθεί, η προσεγμένη κατασκευή των νυχιών γίνεται ως συνήθως. Στο φυσικό νύχι αρχειοθετείται, brushed και επικάλυψη με αστάρι, ένα πήγμα αστάρωμα προσφέρει την ιδανική βάση για την μεταγενέστερη μοντελοποίηση. Το καρφί θα κατασκευαστούν σε διάφορα στρώματα με ένα C-καμπύλη, σε ένα από τα στρώματα ή τα κρύσταλλα γυαλί είναι στη συνέχεια να ενσωματωθεί η τελική στρώση. Στις πέτρες στο μοντέλο υγρό σκάφος της γραμμής υλικό μόλις πιέζονται, προσεκτικά με επικάλυψη και την θεραπευτεί. Είναι σημαντικό να μη παραμείνουν κενά μεταξύ πέτρας και ακριλικό ή τζέλ θα παραμείνει, αλλιώς αργότερα να προκαλέσει δυσάρεστη ανυψώσεις. Υπάρχει το καρφί και το καρφί που συναρμολογούνται, εξασφαλίζει μια τελική σφραγίδα, ότι το καρφί πολύ κατέχει και λάμπει μόνιμα. Η σφράγιση gel εφαρμόζεται και σκληρυμένα κάτω από τη λάμπα φωτός UV. Από τη θεραπεία με σκούπα και μια τελική στίλβωση το καρφί παίρνει ακόμα περισσότερη λάμψη.
Διαστάσεις
+
0.065 Μέτρα (m)
0.005 Μέτρα (m)
0.065 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής