Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Τεχνητό διαμάντι καρδιά
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μπορείτε να σε χρώμα οι ίδιοι για τα νύχια σας με τη βοήθεια του μια βούρτσα και κάποια δεξιότητα, καλλιτεχνική ζωγραφική, όπως ζώα, τοπία, ανατολές και ηλιοβασιλέματα και πολλά άλλα. Προτιμάτε κάτι ρομαντικό, μας στρας κατάλληλο καρδιά μια τέτοια διακόσμηση τέχνη νυχιών. Αυτή η λίθους καρδιά μπορεί να είναι άμεσα σε το-ακόμη υγρό βερνίκι νυχιών που έχουν εφαρμοστεί προηγουμένως, λαμβάνουν ένα ραβδί από υγρό ξύλο τριανταφυλλιάς και εισαγωγή. Ή φέρει την καρδιά, ενώ το καρφί μοντελοποίηση με υγρανθέντος επίχρισμα από ξύλο τριανταφυλλιάς μέσα στο νωπό ζελέ και να θεραπεύσει μόνο μετά την εισαγωγή. Δεν έχει σημασία ποια επιλογή που θα επιλέξετε, ένας ισχύει για δύο: μετά την εισαγωγή, αναγκαστικά θα πρέπει να ασφαλίσετε το στρας με ένα κορυφαίο παλτό. Μόνο τότε να ασκείτε ΣΙΓΟΥΡΙΑ σχεδόν σε κάθε δραστηριότητα, χωρίς να χάσει τις καρδιές των σχεδιαστών για τα νύχια σας σας. Την ευρεία γκάμα χρωμάτων σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το αγαπημένο χρώμα σας και να επιλέξετε. Δεν όπως κόκκινη καρδιά, μπορεί να αποφασίσετε οι ίδιοι μεταξύ τα παρακάτω 14 περισσότερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων: κρύσταλλο, μοβ, τυρκουάζ, ασήμι, χρυσό, ροζ, μαύρο, ροζ, λιλά, πορτοκαλί, πράσινο, σκούρο μπλε, κίτρινο πράσινο και ανοιχτό μπλέ. Θα λάβετε κάθε ενιαίο χρώμα σε ένα Baggie χωρητικότητας περίπου 50 κομμάτια. Τι περιμένεις; Μας νυχιών rhinestones τέχνης είναι κατασκευάζονται και διατίθενται ακόμα για μια μικρή τιμή σε νυχιών υψηλότερη ποιότητα του σχεδιασμού.

οδηγίες
+

βήμα 1: προετοιμασία των καρφιών.

βήμα 2: το στρας πάρετε μόνο ένα καλό πιάσιμο για τα νύχια σας, εάν αυτό ακόμα μέσα στο υγρό ζελέ / ενσωματώνονται ακρυλικό ή στο χρώμα.

βήμα 3: στεγνώστε την θεραπευτεί ή το χρώμα καλά.

βήμα 4: μια σφράγιση gel ή ένα κορυφαίο παλτό παρέχει μια τέλεια γυαλιστερό φινίρισμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
3
4
3
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής