Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Τεχνητό διαμάντι αστέρι
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Τώρα έχετε απεριόριστες όσον αφορά την τέχνη νυχιών Τρόπους για να ομορφύνει τα νύχια σας. Ωστόσο, είναι πολλοί Nailarten πολύ χρονοβόρα και δύσκολη ο ίδιος να φέρει το καρφί. Anders φαίνεται Όταν μας τεχνητό διαμάντι αστέρι έξω. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι για ειδικές περιπτώσεις ιδανικό και συν τοις άλλοις, μπορείτε να κάνετε επίσης ακόμη δεν τα νύχια σας διακοσμήσετε εύκολα μόνος του. Μανικιούρ τα νύχια σας, ως συνήθως. Φθορά Μετά από ένα παλτό βάσεων και σας επιθυμητό χρώμα βερνίκι νυχιών σε. Αφήστε το Δεν έχει στεγνώσει το χρώμα, αλλά που παίρνουν με ένα ξύλινου στικ πορτοκαλιάς μικρά στρας για και τον τόπο τους όπως εσείς επιθυμείτε στο εξακολουθούν υγρό χρώματος. Σας συνιστούμε ζωγραφική ξεχωριστά κάθε καρφί ώστε Μην ξεράνετε το βερνίκι νυχιών. Έχουν όλα τα στρας σε κάθε Εισάγεται το νύχι και επιτρέψτε να ξεράνετε, τράβηγμα ακόμη και ένα κορυφαίο παλτό Επιπλέον. Το βερνίκι αυτό σφραγίδες τέχνη νυχιών σας, έτσι ώστε να σας το rhinestone αστέρια δεν αμέσως να πέσουν. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης ένα gel νυχιών, το στρας σε θέση και να σκληρύνει κάτω από ένα φως θεραπεία μονάδα. Διακοσμήστε τα νύχια σας ξεχωριστά με αστέρια μας. Μπορείτε να πάρετε στο μια τσάντα 50 κομμάτια και το αγαπημένο σας χρώμα από πολλές επιλέξετε τα διαφορετικά χρώματα. Όχι πολύ, όπως σκέφτεστε για σας Τα νύχια μπορεί να διακοσμήσει τους γρήγορα. Παραγγείλετε τώρα μας τέχνη νυχιών σε ένα υψηλής ποιότητας καρφί στούντιο-ποιότητα, όχι μόνο για ειδικές περιπτώσεις είναι μεγάλο μάτι-catcher.

οδηγίες
+

βήμα 1: προετοιμασία των καρφιών.

βήμα 2: το στρας πάρετε μόνο ένα καλό πιάσιμο για τα νύχια σας, εάν αυτό ακόμα μέσα στο υγρό ζελέ / ενσωματώνονται ακρυλικό ή στο χρώμα.

βήμα 3: στεγνώστε την θεραπευτεί ή το χρώμα καλά.

βήμα 4: μια σφράγιση gel ή ένα κορυφαίο παλτό παρέχει μια τέλεια γυαλιστερό φινίρισμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής