Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Στρας τα δάκρυα της διακόσμησης το δάχτυλο και toe νύχια σχεδιασμού
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ποιος δεν ονειρεύεται όμορφα, περιποιημένα νύχια; Χάρη στην σύγχρονη nailart και πολλές διαφορετικές διακοσμήσεις, το όνειρο του όμορφα νύχια μπορεί να είναι αλήθεια. Το στρας δάκρυ κατάλληλο ιδιαίτερα καλά, αν θέλετε να διακοσμήσετε διακριτικά τεχνητών ή φυσικών νυχιών με ένα εξάρτημα. Αυτό το προϊόν είναι ένα μοντέρνο must-have, με την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε πολλά νυχιών. Το πακέτο περιέχει 50 κομμάτια και αυτά μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα Spotswirl ή ένα σε το-ακόμη υγρό βερνίκι νυχιών ή το νωπό μοντελοποίησης γέλη. Είναι χωρίς όρια στη χρήση αυτών των λίθων της δημιουργικότητας. Αν προτιμάτε πιο εξέχοντα όπως επιλέγει δύο ή τρεις πέτρες, ενώ εκείνοι που προτιμούν την διακριτική και διακριτικές σαν αυτό, να αποφασίζουν για μια πέτρα ανά νυχιών ή το χέρι. Μετά από αυτό το εξάρτημα πάνω στο νύχι είχε οριστεί, θα πρέπει να σφραγίζονται μετά τη θεραπεία με ένα κορυφαίο παλτό. Αυτό παρέχει όχι μόνο για ένα καλύτερο κράτημα, αλλά και μια όμορφη λάμψη των νυχιών ή των νυχιών. Αυτά τα στρας με δάκρυα μορφή δίνει σε πολλά διαφορετικά χρώματα, όπως, για παράδειγμα, πορτοκαλί, ροζ, crystal, χρυσό ή ασήμι πράσινο, σκούρο μπλε. Δεν θα πρέπει να διστάσετε και να παραγγείλετε αυτό το προϊόν με εμάς, διότι φέρουμε μόνο προϊόντα με απολύτως υψηλής ποιότητας στούντιο-ποιότητα που σίγουρα θα σας πείσει. Το προϊόν αυτό ανήκει σε κάθε νοικοκυριό με το τακτοποιημένο και όμορφα νύχια είναι ένα ζήτημα. Διαθέσιμο σε πορτοκαλί, ροζ, κρύσταλλο, πράσινο, ροζ, κόκκινο, μαύρο, λιλά, σκούρο μπλε, τυρκουάζ, μωβ, χρυσό, κίτρινο, ανοιχτό μπλε και ασημί.

οδηγίες
+

βήμα 1: προετοιμασία των καρφιών.

βήμα 2: το στρας πάρετε μόνο ένα καλό πιάσιμο για τα νύχια σας, εάν αυτό ακόμα μέσα στο υγρό ζελέ / ενσωματώνονται ακρυλικό ή στο χρώμα.

βήμα 3: στεγνώστε την θεραπευτεί ή το χρώμα καλά.

βήμα 4: μια σφράγιση gel ή ένα κορυφαίο παλτό παρέχει μια τέλεια γυαλιστερό φινίρισμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
0
4
3
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής