Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Τριγωνικό στρας παρέχουν λαμπρή αναδεικνύει και το μοτίβο
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Διακόσμηση νύχια ματιά πάντα ιδιαίτερα συμπαθητικό. Επίσης ειδικά εφέ μπορεί να εργαστεί στο κλασικό βερνίκι νυχιών το κόσμημα καρφί δάχτυλων που κάνει ακόμα υψηλής ποιότητας. Υπάρχει μετά βίας είναι κάτι που δεν υπάρχει στην τέχνη νυχιών. Είναι σχεδόν απεριόριστες δική ιδέες και φαντασία. Το καλύτερα σχέδια μπορούν να δημιουργηθούν, το διαφορετικό εξοπλισμό μπορούν να συνδυαστούν μαζί για να δημιουργήσουν την όμορφη καρφί τέχνης. Στρας γίνονται πολύ δημοφιλές εργαλείο για να θέσει της γυαλιστερό κυριώτερα σημεία ή να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια. Μπορεί να χάσετε σε καμία περίπτωση στην περιοχή για το καρφί σχεδιασμό. Μας τεχνητό διαμάντι τριγωνικός είναι ιδανικά ταιριαγμένα για ευγενή κίνητρα για τα νύχια σας. Σας είναι απλά να εισάγεται η-ακόμη υγρό βερνίκι νυχιών ή δεν έχει ακόμη σκληρυμένες γέλες. Τοποθετούνται σε το βερνίκι νυχιών, πρέπει να σφραγιστούν να τελειώσει με το κορυφαίο παλτό. Θα λάβετε 50 τεμάχια πέτρες σε ένα Baggie. Οι πέτρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά και τεχνητά νύχια. Είναι απαλή για τα νύχια και το εύκολο και εύκολη επεξεργασία. Μια μικρή πέτρα με μεγάλη επίδραση! Στην γκάμα μας θα βρείτε πολλές περισσότερες στρας σε διάφορα χρώματα για την ακόμα περισσότερη ποικιλία. Όλα τα προϊόντα μας είναι της υψηλότερης ποιότητας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μας του κατασκευαστή.

οδηγίες
+

βήμα 1: προετοιμασία των καρφιών.

βήμα 2: το στρας πάρετε μόνο ένα καλό πιάσιμο για τα νύχια σας, εάν αυτό ακόμα μέσα στο υγρό ζελέ / ενσωματώνονται ακρυλικό ή στο χρώμα.

βήμα 3: στεγνώστε την θεραπευτεί ή το χρώμα καλά.

βήμα 4: μια σφράγιση gel ή ένα κορυφαίο παλτό παρέχει μια τέλεια γυαλιστερό φινίρισμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής