Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / δαχτυλίδια

δαχτυλίδια

Σετ δαχτυλίδια και ring kits για όλα τα τεχνητα νυχια και μανικιούρ

Τα όμορφα γυναικεία χέρια δικαιούνται κοσμήματα. Τα παραδοσιακά κοσμήματα είναι τα δαχτυλίδια, ζώνες, αλυσίδες και τα βαμμένα νύχια. Αλλά για πολλές γυναίκες αυτά είναι πολύ βαρετά. Γιατί να φορούν μόνο τα παραδοσιακά κοσμήματα; Εάν πρέπει να υπάρξει κάτι το οποίο θα κάνει αίσθηση (και με γούστο ), τότε αυτό είναι το με τεχνητά νύχια, τα οποία σχετίζονται με τα δαχτυλίδια. Τα διαφανή ή λευκά δαχτυλίδια είναι φτιαγμένα από πλαστικό- όπως ακριβώς και τα τεχνητά νύχια- και ζωγραφισμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και διακοσμημένα με αξεσουάρ. Δεδομένου ότι στο σπίτι μας δεν έχουμε διαθέσιμο τον πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τις σελίδες του καταλόγου μας όπου θα βρείτε δαχτυλίδια σε μικρά και μεγάλα πακέτα (οι συγκεντρωτικές τιμές ισχύουν και εδώ, οι μεγάλες ποσότητες είναι σε αναλογία οικονομικότερες), αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ, για την επεξεργασία των δαχτυλιδιών ώστε να προσαρμόζονται στα νύχια σας. Στο σετ υπάρχουν λίμες σε σχήμα μπανάνας, μπλοκ λείανσης, ράβδοι στρέψης με την κατάλληλη υποστήριξη, δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια και περιλαμβάνονται και οδηγίες. Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα προϊόντα ξεχωριστά.

Τα δαχτυλίδια και τα αξεσουάρ τους ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα για κοσμήματα κατασκευασμένα από πλαστικό και τα εργαλεία. Τα προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, όπως ακριβώς χρησιμοποιούνται και στα studio. Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει ταιριάζοντας δαχτυλίδια με τα όμορφα διαμορφωμένα νύχια σας!


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€