Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Πούλιες

Πούλιες

Πούλιες Πούλιες Πούλιες
from 0,28 € *
1,40 € / 100 g
Nailart πούλιες δαχτυλίδια Πούλιες Nailart πούλιες δαχτυλίδια
2,98 € *
33,11 € / 100 g
Πούλιες, 3 d sequins για πολλά σχέδια σε νύχια/nyxia

Στην τέχνη του δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να είναι αδύνατο. Τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαμορφώσουν όμορφα και ενδιαφέροντα νύχια, και όπως κάθε αληθινός καλλιτέχνης έτσι και οι είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, βρίσκοντας νέες ευκαιρίες. Πολλά φυσικά και τεχνητά υλικά από αυτά υπάρχουν στο περιβάλλον, και αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τα χρησιμοποιείτε. Το είναι μάλλον μια ασυνήθιστη τέχνη, επειδή λειτουργεί με μια απίστευτη ποικιλία υλικών και πόρων, απαιτεί συγκεκριμένο τεχνικό εξοπλισμό και έτσι μπορούν οι μικρές επιφάνειες να διαμορφωθούν σαν έργα τέχνης.

Οι Πούλιες φαίνονται σχεδόν όπως οι πούλιες, με τις οποίες είναι σχεδιασμένα τα μοντέρνα γυναικεία υφάσματα. Τώρα πια ότι είναι ραμμένο στο ρούχο, μπορεί να εφαρμοστεί και στο νύχι, σε μικρότερη έκδοση. Οι πούλιες πρέπει να τοποθετηθούν πάνω σε νωπό βερνίκι ή μη σταθερό UV Gel και συνδέονται με αυτά με την σκλήρυνση της μάζας, ώστε να σταθεροποιηθούν πάνω στο νύχι. Έτσι έχετε ανθεκτικά, όμορφα, μαγικά και λαμπερά εφέ πάνω στα νύχια σας. Οι πούλιες δεν υπάρχουν μόνο σε αμέτρητα διακριτικά, φωτεινά, ιριδίζοντα, λαμπερά και ματ χρώματα, αλλά και σε μεταλλικές αποχρώσεις και στο απλό λευκό. Σας προσκαλούμε να δείτε την ποικιλία μας- φυσικά όλες ο διακοσμητικές πούλιες συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Γιατί η τέχνη στα νύχια είναι διασκεδαστική, μόνο όταν είναι και μακράς διάρκειας.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€