Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Πούλιες
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Nailart πούλιες schillerndes μεγάλο - νυχιών σχεδιασμός σε Χρώμα
Λεπτομέρειες
+

Καρφί τέχνη Πούλιες μεγάλο παρέχουν πολύχρωμο, αστραφτερό εφέ πάνω στο νύχι. Η εφαρμογή είναι δυνατή σε συνδυασμό με ακρυλικό όπως με νύχια. Για το μέγιστο αποτέλεσμα, το πούλιες ως καταθετών στα στρώματα ακριλικό ή τζέλ παρεμβάλλονται και λάμψη και λάμψη από μέσα προς τα έξω.
Για την εφαρμογή της καρφί τέχνη Πούλιες μεγάλο το καρφί είναι έτοιμη ως συνήθως την τοποθεσία μοντέλο. Στο φυσικό νύχι αρχειοθετείται με μορφή, roughened και διαθέτουν ένα συνδέοντας πράκτορας. Το αστάρωμα γέλη εφαρμόζεται τον ξηρό εγχυτήρα. Το πούλιες τοποθετούνται απευθείας στο στρώμα του ιδρώτα. Το καρφί με το κατάλληλα γέλη είναι στη συνέχεια ως συνήθως. Η μοντελοποίηση καταλήγει με μια στεγανοποίησης. Αυτό καθιστά το καρφί μηδέν και σπάσιμο-ανθεκτικός και εξασφαλίζει υψηλό γυαλιστερό εφέ. Μπορεί να ενισχυθεί η επιφάνεια λάμψη μέσω της εφαρμογής της στίλβωσης πετρελαίου σε πήκτωμα καρφιά, καρφί ακρυλικό που λαμβάνεται μια στιλβωτική ουσία στην επιφάνεια.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
3
Επισκόπηση
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής