Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Σχήματα

Σχήματα

Σχήματα και 3d nail art shapes για πολλά σχέδια για νύχια και μανικιούρ

Μικρά, απλά σχήματα που λάμπουν σε έγχρωμο φόντο. Εξαρτήματα που προσαρμόζονται σε μία συνολική εικόνα και όμως ξεχωρίζουν. Βιομηχανικά προκατασκευασμένα πρότυπα, προϊόντα και δείγματα που είναι σε σύνδεση με την καλλιτεχνική έκφραση… Αυτό που στην τέχνη των αρχών του 20ου αιώνα άρχισε ο Marchel Duchamp με τα ready made, έχει γίνει πλέον ένα καθημερινό μέσο σχεδιασμού στην αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, την τέχνη και την φωτογραφία. Τα αντικείμενα και σχήματα που παράγονται σε σειρά και σε μεγάλο βαθμό από μηχανές παραγωγής εισάγονται σε ένα ήδη υπάρχον έργο τέχνης και το αλλάζουν , έτσι ώστε να είναι έργο της ίδιας της τέχνης. Αυτό ακούγεται όπως ο Andy Warholl βάζει κονσέρβες σούπας στον καμβά του, και ο Jasper Jones βάζει κύπελλα του καφέ και προειδοποιητικές πινακίδες στα μεγάλης κλίμακας έργα ζωγραφικής του- και αυτό είναι επίσης δυνατό στον σχεδιασμό νυχιών.

Τα Nailart σχήματα είναι μικροσκοπικά, απλά σχήματα από πλαστικό ή μέταλλο, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε βαμμένα, ζωγραφισμένα νύχια. Τα σχήματα έρχονται σε μορφή καρδιάς, αστεριών, πεταλούδων ή λουλουδιών, και ως εκ τούτου υπάρχουν σε κάθε χρώμα, ώστε να δίνουν την τελευταία πινελιά σε όμορφα διαμορφωμένα νύχια. Και αυτό επειδή μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε νωπό βερνίκι. Όταν το βερνίκι στεγνώσει τότε τα σχήματα παραμένουν σταθερά και για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω στο νύχι. Τα μικρά μοντέλα μπορούν να εφαρμοστούν μεμονωμένα ή και σε σειρά, μπορούν να στολίσουν το ένα νύχι του ενός χεριού ως ή να στολίσουν όλα τα νύχια στη σειρά για να σχηματιστεί μια πλήρης εικόνα. Και ως επαγγελματίες, αλλά και ως ερασιτέχνες έχετε πάρα πολλές επιλογές εφαρμογής στο.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής