Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Ποδόσφαιρο των νυχιών τατουάζ για ένα τέλειο νυχιών τέχνης
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Vυχιών τατουάζ είναι ιδανικό για τη γρήγορη δημιουργία nail art και κατάλληλο ιδιαίτερα για εποχιακές εκδηλώσεις όπως το Μουντιάλ ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ανεξάρτητα των οποίων χώρα ή ομάδα που είναι από το χρήστη προτεραιότητα - τα αυτοκόλλητα νυχιών είναι να έχουν όλες τις παραλλαγές και είναι τεχνητά νύχια, καθώς και στο φυσικό νύχι, γρήγορα και εύκολα.
Κρατήστε το ποδόσφαιρο με ασφάλεια και καιρό νυχιών τατουάζ στο νυχιών, μια προσεκτική προετοιμασία και τον καθαρισμό της επιφάνειας νυχιών είναι σκόπιμο. Είναι ιδανικό για να τραχύνετε ελαφρώς το νυχιών με το buffer. Έτσι, το νυχιών τατουάζ κατά τη σφράγιση δεν μπορεί να γλιστρήσει. Το νυχιών αυτοκόλλητα για το νυχιών είναι κατόπιν περικόπτεται και εν συντομία μαλακώνονται στο ύδωρ. Προσεκτικά, με ένα ζευγάρι των τσιμπιδάκι, το κίνητρο μπορεί να αφαιρεθεί και τοποθετείται στην επιθυμητή θέση για το νυχιών από το αλουμινόχαρτο μεταφορέα. Το μικρό αυτοκόλλητο προσαρμόζεται τέλεια στην επιφάνεια και να παλτό το φάσμα nded στη συνέχεια με ένα σφράγιση γέλη ή μια κορυφή είναι σταθερό και σφραγισμένο. Έτσι, εξασφαλίζεται μια μακρά διάρκεια ζωής του ποδοσφαίρου των νυχιών τατουάζ.


οδηγίες
+

Βήμα 1: Αφού έχετε έχουν διαμορφώσει νυχιών σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα με την τέχνη νυχιών.

Βήμα 2: Κόψτε το επιθυμητό μοτίβο.

Βήμα 3: πιτρέψτε ότι περικοπή έξω εν συντομία σε ένα μπολ νερό μαλακώσει μοτίβο.

Βήμα 4: Να ανακινήσουν το θέμα από το μπολ του νερού και προσεκτικά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο μεταφορέα χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια.

Βήμα 5: Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε την εικόνα στην επιθυμητή θέση.

Βήμα 6: Τώρα μπορείτε να σφραγίσετε την μοντελοποίηση χρησιμοποιώντας μια κορυφαία παλτά ή γέλη σφραγίσματος.


Συμβουλές

-Θα πρέπει να τραχύνετε το νυχιών χρησιμοποιώντας ένα πριν να χρησιμοποιήσετε το νυχιών τέχνης τατουάζ.
-Έτσι μπορείτε να πάρετε ένα καλύτερο κράτημα από τα τατουάζ και αν το μοντέλο που είναι ικανά να κλείσουν το γλιστράτε δεν από την επιθυμητή θέση.Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής