Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί αυτοκόλλητο λωρίδες - λωρίδες της τάσης τέχνης νυχιών
Λεπτομέρειες
+

Θα μπορούσε να είναι ευκολότερη: με την αυτοκόλλητη ετικέττα καρφιών ρίγες μπορεί να είναι γρήγορα και εύκολα, φέρνοντας ταινίες σε διαφορετικά χρώματα στο νύχι. Το μικρό καρφί τέχνης μοτίβα εφαρμόζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές για το καρφί και σφραγισμένο για διαρκή αναμονή.
Κατά συνέπεια το καρφί αυτοκόλλητο ρίγες ιδανικό έρχονται στο προσκήνιο, το καρφί είναι έτοιμη ως συνήθως. Μια σχολαστική μανικιούρ ή μοντελοποίηση με ακριλικό ή τζέλ κάνει για την τέλεια βάση. Ένα Ταίριασμα χρώματος ή το αντίστοιχο χρώμα τζελ συνιστάται ως βάση για τη Ρίγα. Το καρφί πλάκα πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνη και ξηρό. Το καρφί αυτοκόλλητο ρίγες θα αφαιρούνται από το αλουμινόχαρτο μεταφορέα με τα δάχτυλά σας ή ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια και τοποθετείται πάνω στο νύχι. Η σταθεροποίηση γίνεται με πατάει απαλά. Το καρφί είναι έτοιμο, μια σφραγίδα που εξασφαλίζει την κατάλληλη υποστήριξη και την διαρκή λάμψη. Το καρφί τέχνης χρησιμοποιώντας ένα σφράγιση gel είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, επίσης είναι δυνατή η εφαρμογή του με μια σαφής βερνίκι.
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής