Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ταινίες και λωρίδες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Ταινίες και λωρίδες

Ρίγες Ταινίες και λωρίδες Ρίγες
from 1,10 € *
Ταινία φύλλο Ταινίες και λωρίδες Ταινία φύλλο
2,36 € *
τέχνη ταινίες Ταινίες και λωρίδες τέχνη ταινίες
from 1,10 € *
Vυχιών τέχνη δίκτυο Ταινίες και λωρίδες Vυχιών τέχνη δίκτυο
from 2,36 € *
ξίφος Ταινίες και λωρίδες ξίφος
2,40 € *
τέχνη Πούλιες Ταινίες και λωρίδες τέχνη Πούλιες
from 1,46 € *
Σκελετός φύλλα Ταινίες και λωρίδες Σκελετός φύλλα
1,00 € *
Ιστό της αράχνης Nail art Ταινίες και λωρίδες Ιστό της αράχνης Nail art
from 1,04 € *
Ταινίες, λωρίδες και striping tape για nails art και σχεδια νυχιων

Έντεχνα δημιουργημένα νύχια δίνουν στο χέρι μιας γυναίκας δική του ζωή, δείχνουν πολύ όμορφα, μαρτυρούν φροντίδα και προσοχή, και μπορείτε να τα συνδυάσετε με άλλα κοσμήματα. Για αυτό όταν είναι βαμμένα ή δομικά διαμορφωμένα, μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμη και τα κοσμήματα. Οι ταινίες ανταποκρίνονται πολύ καλά, για παράδειγμα, σε λεπτά βραχιόλια και περιδέραια, επειδή αποτελούνται από ωραίες ταινίες με glitter, οι οποίες τοποθετούνται πάνω σε νωπό βερνίκι νυχιών ή UV Gel. Όταν το βερνίκι ή το τζελ σκληραίνουν εντελώς τότε οι ταινίες σταθεροποιούνται με ασφάλεια και σας δίνουν μακροχρόνια χαρά. Με αυτές τις ταινίες τα χέρια γίνονται σαν ολοκληρωμένα έργα τέχνης, τα οποία υπογραμμίζουν την ομορφιά και την τάξη κάθε γυναίκας. Μπορείτε- όπως και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα- να αποδώσετε όποιο θέλετε, αφού δένουν αρμονικά και με άλλα αξεσουάρ.

Αυτό το προϊόν προέρχεται απευθείας από τον κατασκευαστή , πληρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι ασφαλή. Η ποιότητα είναι εξαιρετική και οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορούν να εισαχθούν σε οποιοδήποτε νύχι και να είναι σαν έργο τέχνης. Εάν έχετε αμφιβολίες μπορείτε να πάρετε συμβουλές από ένα studio- οι ταινίες υπάρχουν και χρησιμοποιούνται για τεχνητά , αλλά και φυσικά νύχια. Οι ταινίες δεν κάνουν κακό, αφού τοποθετούνται σε βερνίκι ή Gel πριν από την σκλήρυνσή τους και στην συνέχεια διαρκούν πολύ.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής