Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ταινίες και λωρίδες

Ταινίες και λωρίδες

Ρίγες Ταινίες και λωρίδες Ρίγες
from 1,45 € *
Σκελετός φύλλα Ταινίες και λωρίδες Σκελετός φύλλα
from 0,50 € *
ξίφος Ταινίες και λωρίδες ξίφος
1,20 € *
Ταινία φύλλο Ταινίες και λωρίδες Ταινία φύλλο
1,89 € *
τέχνη Πούλιες Ταινίες και λωρίδες τέχνη Πούλιες
from 1,20 € *
τέχνη ταινίες Ταινίες και λωρίδες τέχνη ταινίες
1,89 € *

Ταινίες, λωρίδες και striping tape για nails art και σχεδια νυχιων

Έντεχνα δημιουργημένα νύχια δίνουν στο χέρι μιας γυναίκας δική του ζωή, δείχνουν πολύ όμορφα, μαρτυρούν φροντίδα και προσοχή, και μπορείτε να τα συνδυάσετε με άλλα κοσμήματα. Για αυτό όταν είναι βαμμένα ή δομικά διαμορφωμένα, μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμη και τα κοσμήματα. Οι ταινίες ανταποκρίνονται πολύ καλά, για παράδειγμα, σε λεπτά βραχιόλια και περιδέραια, επειδή αποτελούνται από ωραίες ταινίες με glitter, οι οποίες τοποθετούνται πάνω σε νωπό βερνίκι νυχιών ή UV Gel. Όταν το βερνίκι ή το τζελ σκληραίνουν εντελώς τότε οι ταινίες σταθεροποιούνται με ασφάλεια και σας δίνουν μακροχρόνια χαρά. Με αυτές τις ταινίες τα χέρια γίνονται σαν ολοκληρωμένα έργα τέχνης, τα οποία υπογραμμίζουν την ομορφιά και την τάξη κάθε γυναίκας. Μπορείτε- όπως και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα- να αποδώσετε όποιο θέλετε, αφού δένουν αρμονικά και με άλλα αξεσουάρ.

Αυτό το προϊόν προέρχεται απευθείας από τον κατασκευαστή , πληρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι ασφαλή. Η ποιότητα είναι εξαιρετική και οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορούν να εισαχθούν σε οποιοδήποτε νύχι και να είναι σαν έργο τέχνης. Εάν έχετε αμφιβολίες μπορείτε να πάρετε συμβουλές από ένα studio- οι ταινίες υπάρχουν και χρησιμοποιούνται για τεχνητά , αλλά και φυσικά νύχια. Οι ταινίες δεν κάνουν κακό, αφού τοποθετούνται σε βερνίκι ή Gel πριν από την σκλήρυνσή τους και στην συνέχεια διαρκούν πολύ.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής