Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ταινίες και λωρίδες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Η μοντέρνα νυχιών διακόσμηση: νυχιών τέχνης της Γάζας πούλιες πούλιες
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Θέλετε τα νύχια σας όχι μόνο με ατομική λάμψη πέτρες, σχήματα ή αυτοκόλλητα πούλιες περίτεχνα αλλά τακτοποιημένη γραμμές; Στη συνέχεια, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Nailart πούλιες φορές. Με αυτή την τέχνη νυχιών, μπορείτε να προσαρμόσετε την μεταβλητή τα νύχια σας. Μακάρι να καρφί για ολόκληρο το Nagespitze, ή σε συνδυασμό με διάφορα Nailart-αξεσουάρ. Προετοιμάστε τα νύχια σας με ένα μανικιούρ και εφαρμόστε ένα παλτό βάσεων. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε χρωματιστό βερνίκι νυχιών, μπορείτε να χρωματίσετε την συμβουλή σας καρφί εκ των προτέρων στο γαλλικό σχέδιο. Έχετε αυτά τα βήματα που κάνει, πάρτε τις λουρίδες λεπτούς αφ και κόβουμε στο επιθυμητό μήκος. Βάψετε τα νύχια σας με μια λάκκα ή ένα άχρωμο βερνίκι και τοποθετήστε τη διακοπή λωρίδα στο χρώμα-ακόμη υγρό. Χρησιμοποιώντας την άκρη του μια πορτοκαλί ξύλινο applicator ραβδί, μπορείτε να πιέσετε απαλά της Γάζας. Επιτρέψτε τώρα για να ξεράνετε τα νύχια σας διακοσμημένα. Για να επιτευχθεί μια καλή διάρκεια ζωής, συνιστάται στερεώνω αυτό τέχνη νυχιών και άλλες ταινίες και λωρίδες με έναν περίσσειας σαφές παλτό, παλτό ή UV τζελ. Φυσικά, είναι επίσης δυνατό να εισαγάγετε αυτό το κόσμημα καρφί σε μια ακόμα μη-ανθεκτικές νυχιών gel. Επιλέξτε το αγαπημένο χρώμα σας και δημιουργώντας μια συναρπαστική nail art, καρφί στούντιο-ποιότητα ήχου, και σε χαμηλή τιμή, με ένα ή περισσότερα χρώματα για τα νύχια σας.

οδηγίες
+

βήμα 1: Προετοιμάστε τα νύχια και το μοντέλο κτιρίου.

βήμα 2: κομμένα σε λωρίδες τα στο επιθυμητό μήκος. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι την άκρη του νυχιού δεν αγγίζεται ή οι λωρίδες είναι πάρα πολύ  νύχια.

βήμα 3: αυτές είτε ή σε διαφορετικά χρώματα θέση πάνω στο νύχι.

βήμα 4: καλύπτει το  νύχια με σφράγιση gel ή χρώμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4444
Επισκόπηση
5
6
4
0
3
0
2
1
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής