Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ταινίες και λωρίδες
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Ρίγες σχεδιασμός νυχιών σε πολλά χρώματα για τα θαυμάσια σχέδια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ταινίες και λωρίδες δημοφιλή υλικά που είναι στην τέχνη νυχιών για να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια. Νυχιών σχεδιασμός μπορούν σε καμία περίπτωση λείπει. Σας μπορεί να επεξεργαστεί εύκολα και μέσα από τα διαφορετικά χρώματα. όπου είναι διαθέσιμα, είναι ανοικτή σε νέες δυνατότητες. Μας Καρφί τέχνης striping είναι εύκολο στη χρήση, self αυτοκόλλητα ταινίες και κάνει όμορφη διακοσμητικών λωρίδων για επαγγελματική τέχνη νυχιών. Είστε σε χρώματα μαύρο, Ασήμι, χρυσό, κόκκινο, μπλε, φως, μπλε μεταλλικό, ροζ και πράσινο που είναι διαθέσιμα. Το διάφορες ταινίες συνδυάζονται τέλεια και ανησυχείτε έτσι για ακόμα περισσότερη ποικιλία στο σχεδιασμό νυχιών. Η επεξεργασία είναι αρκετά απλή. Οι διαφάνειες είναι το προτελευταίο UV gel ή ακρυλικό βερνίκι νυχιών στρώμα πάνω από το καρφί κόλλα και ο Κόουπ κοπεί στο επιθυμητό μήκος. Στο επόμενο βήμα, που είναι Σχεδιασμός σφραγισμένα, είτε με σφράγιση gel, ακρυλικό ή βερνίκι νυχιών. Εάν οι άκρες του φύλλου μακριά, θα πρέπει πριν από τη σφράγιση με μια Σταγόνες κόλλα άκρη είναι σταθερές. Για μια καλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία, μπορεί να τις διακοσμητικές ταινίες δεν τις επιδερμίδες και πέρα από την άκρη καρφί επισυνάπτεται. Πείσετε τον εαυτό σας από το απλό και εφαρμόσιμο Τρόπο που χειρίζεται μας λωρίδες και δημιουργούν τα πιο όμορφα σχέδια Σας άλλοι θα ζήλευαν. Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας του μας Προϊόντα και τα πολλά χρόνια εμπειρίας κατασκευής.

οδηγίες
+

βήμα 1: Προετοιμάστε τα νύχια και το μοντέλο κτιρίου.

βήμα 2: κομμένα σε λωρίδες τα στο επιθυμητό μήκος. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι την άκρη του νυχιού δεν αγγίζεται ή οι λωρίδες είναι πάρα πολύ  νύχια.

βήμα 3: αυτές είτε ή σε διαφορετικά χρώματα θέση πάνω στο νύχι.

βήμα 4: καλύπτει το  νύχια με σφράγιση gel ή χρώμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.3333
Επισκόπηση
5
7
4
4
3
1
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής