Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Καρφί αυτοκόλλητο κύματα - έξυπνη καρφί τέχνης σε επιμέρους κύματα
Λεπτομέρειες
+

Κύματα και αιχμές είναι πραγματική καταπατητές προσοχή το νύχια. Τα αυτοκόλλητα νυχιών επιτρέπουν κύματα χωρίς πολλή προσπάθεια Δημιουργία σας πρότυπο σχεδιασμού σε το βλέμμα κύματα. Αυτοκόλλητες και ανθεκτικό Δημιουργήστε μοναδική καρφί τέχνης στον φυσικών και τεχνητών νυχιών καρφί αυτοκόλλητα.

Πριν την αυτοκόλλητη ετικέττα καρφιών κύματα για το καρφί κόλλα, έτσι είναι αυτό το πώς έζησε με ένα μανικιούρ ή ένα μοντέλο τοποθεσία είναι έτοιμη. Είναι το καρφί δημιουργήσει και να λειαίνεται η επιφάνεια και να καθαρίσει το καρφί τέχνης αυτοκόλλητα μπορεί λαμβάνονται με το τσιμπιδάκι από την ταινία υποστήριξη και απλά κολλημένα στις. Είναι ενδεδειγμένο να αποφασίσει ποια σχέδια πρόκειται να κατασκευαστεί. Το Φύλλο αλουμινίου θα είναι εύκολο με μια Konturknipser στο επιθυμητό σχήμα έφερε. Υπερκείμενα συγκεντρώνονται μετά κόλλημα θα καταργηθούν με τη Λίμα. Τόσο καιρό και αξιόπιστα για το καρφί είναι οι αυτοκόλλητες ετικέτες, Χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο φινίρισμα συνιστάται. Clearcoat είναι κατάλληλα ή ακόμη και ένα κορυφαίο παλτό είναι ανθεκτικές στα το UV φως μονάδα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής