Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / πινελα νυχιων
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Καρφί τέχνη πινέλα - απαραίτητο για πρόστιμο καρφί διακοσμήσεις
Λεπτομέρειες
+

Το σωστό εργαλείο είναι απαραίτητη για την λεπτή ζωγραφική πάνω στο νύχι. Οι συνθετικές τρίχες σχεδιασμό νυχιών τέχνη χρώμα βούρτσες επίσης έρχεται με ένα λευκό στέλεχος και να κάνει μια καλή εντύπωση ως εξάρτημα στο σαλόνι καρφί. Το λεπτό πινέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευαίσθητα σχέδια και μοτίβα.
Επιπλέον λεπτή και ευαίσθητη μοτίβα μπορεί να είναι με τα πινέλα ζωγραφικής τέχνης καρφί με το πρόστιμο και σύντομη τρίχας βουρτσών πολύ εύκολα και με ακρίβεια. Το πινέλο είναι κατάλληλο για όλα τα συνήθη Nailartfarben πώς δημιουργικά χρώμα, Nailartfarbe ή χρώμα gel και να μπορεί να εφαρμοστεί για τις διάφορες τεχνικές. Το λευκό πινέλο με εργονομικά διαμορφωμένη λαβή που επιτρέπει την ασφαλή προσαρμογή και μια ακριβή καθοδήγηση της βούρτσας είναι καλά στο χέρι. Διακόσμηση με πινέλα μια προσεκτικά βαμμένο φυσικό νύχι ή ένα μοντέλο τοποθεσία νύχι, το οποίο είναι ντυμένο με βερνίκι νυχιών, UV gel βερνίκι ή χρώμα gel χρησιμεύσει ως υπόβαθρο για την τέχνη νυχιών. Έτσι ο Χειροποίητη τέχνη νυχιών καιρό και αξιόπιστα κατέχει το καρφί σφραγίζεται τέλος. Μετά από κάθε χρήση, η βούρτσα να καθαριστεί προσεκτικά με ένα πινέλο καθαρότερο και ξηρό στέκεται επάνω. Έτσι, εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητα.


Διαστάσεις
+
0.011 Μέτρα (m)
0.011 Μέτρα (m)
0.0188 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής