Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / Cotton pads

Cotton pads

Cotton pads και οργανικο βαμβακι pads για μανικιούρ και πεντικιούρ
Τεράστια επιλογή των υψηλής ποιότητας, χνούδι βαμβάκι μαξιλάρια και 500 κυτταρίνη, τα βύσματα στους καταλόγους για τέλεια υγιεινή στο σχεδιασμό νυχιών. Επίλυση UV νυχιών γυαλίζει και LED γέλη λάκκες αγοράσουν φθηνά μαξιλάρια. 500 Πολτό μαξιλάρια και το βαμβάκι μαξιλάρια σε μαξιλάρια δοχείο για ινστιτούτα αισθητικής είναι χνούδι και υγιεινή καθαριότητα με το νυχιών.
Πριμοδότηση μαξιλάρια μαξιλάρια με οδηγίες από τον κατασκευαστή, ταινίες με τις καλύτερες θεραπείες και τα βίντεο μανικιούρ είναι κατάλληλο τόσο για νύχια και ακρυλικά νύχια και τα νύχια τεχνητά και φυσικά νύχια να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών. Μαξιλάρια υγιεινής αεροζόλ βερνίκι νυχιών αφαίρεσης ταινίες να πολτό των μαξιλαριών σας εδώ στο νύχια καθαρότερο βήμα προς βήμα να το κάνουν αυτό τον εαυτό σας και εμφανίζεται με κυτταρίνη, τα βύσματα να αφαιρέσετε, να απολυμαίνονται εύκολα και να χαλάρωσης των τεχνητών νυχιών.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€