Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / εκπαιδευση

εκπαιδευση

Εκπαιδευση, nail education και training για όλες τις απορίες σχετικά με νυχια - σχεδια και μανικιούρ

Το επάγγελμα του νύχια είναι ένα από τα πολλά επαγγέλματα στον τομέα της ευεξίας και της ομορφιάς, αλλά απαιτεί πρόσθετη κατάρτιση. . Δεν γίνεται με μερικές γρήγορες προσπάθειες, όταν πρόκειται για την εκμάθηση της φροντίδας των νυχιών, την περιποίηση του δέρματος και τον σχεδαισμό νυχιών- απαιτούνται πολλές εβδομάδες προετοιμασίας και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί προϋπόθεση, καθώς χρειάζεται γνώση ιατρικής και υγιεινής στον τομέα των νυχιών και του δέρματος. Παρόλα αυτά η κατάρτιση των Naildesigners δεν είναι πάντα η ίδια και έτσι τα Nailstudios έχουν να κάνουν με ακατάρτιστους αιτούντες. Στην κατάρτιση Naildesign πρέπει να διδάσκονται οι αρχές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες υγιεινής και την ιατρική πλευρά του Naildesign, καθώς και τα υλικά και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθούν. Η διαχείριση των μέσων, των εργαλείων και των υλικών δεν πρέπει να αγνοούνται, ενώ θα πρέπει επίσης οι Naildesigners να είναι σταθεροί στις σχέσεις με τους πελάτες και τις πελάτισσες, το οποίο ομολογουμένως δεν είναι πάντα εύκολο. Η διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες θα πρέπει επίσης να διδαχθεί, όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα που προσφέρει υπηρεσίες.

Η εστίαση στην εκπαίδευση Naildesign γίνεται στις οδηγίες για τα τεχνητά και ακρυλικά νύχια. Αυτό πρέπει να γίνεται με πολλές συμβουλές και κόλπα, για να μαθαίνονται πιο εύκολα, αλλά χρειάζεται και η εκπαίδευση στην μοντελοποίηση με UV Gel πριν προχωρήσετε σε εργασίες με τους πελάτες. Εκπαιδευτικό υλικό , όπως DVD, για την εξάσκηση για τα χέρια και την αντικατάσταση των νύχια θα βρείτε στις επόμενες σελίδες καθώς και στα ενημερωτικά φυλλάδια που εξηγούν κάθε βήμα με σαφήνεια. Ακόμη και για ερασιτέχνες νύχια το υλικό αυτό είναι ενδιαφέρων, γιατί παρέχει σε βάθος διδασκαλία σε ένα σύνθετο θέμα.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€