Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ
Nail art Σκάει 50 Τεμ.

Λεπτομέρειες
+

Αυτά nail art Σκάει ένα επισυνάπτεται για καλύτερο χειρισμό, αποτελείται από μια άκρη για να το. Με αυτά τα σκάει να με απλό τρόπο και διαφορετικό τρόπο νυχιών σχέδια δημιουργήσετε και τη δημιουργικότητά του δεινότητα. Μέσω της πρακτικής και πολύ δημιουργικότητα να πάρει τα καλύτερα σχέδια, αλλά πρακτική θα όχι πάντα να δική νύχια. Μοντέλα δεν υπάρχουν πάντα. Είστε επομένως nail art Σκάει ο ευκολότερος τρόπος για να μάθουν τις τεχνικές μοντελοποίησης και τη ρουτίνα για να σας στην ανάγκη σχεδιασμό νυχιών.

Για τους πελάτες, η τέχνη νυχιών μπορεί να είναι επίσης πολύ πρακτικό σκάει. Τα περισσότερα έχουν τους πελάτες που θέλουν νύχια πραγματική ιδέα τι έχετε να αυτή τη φορά για ένα καρφί τέχνης. Με το σκάει μπορείτε απλά σημείο τους πελάτες σας, την τέχνη νυχιών. Αυτό διευκολύνει την απόφαση της σχέδια νυχιών και ο πελάτης λαμβάνει δείχνει μια εικόνα για την ποικιλία της προσφοράς σας.

Διαφορετικά χρώματα μπορεί να αναπαρασταθεί ως ακόμα καλύτερα. Το σωστό χρώμα είναι συνήθως πραγματικά ορατή μόνο όταν το πήκτωμα ή τα κατάλληλα γέλη λάκα και ακρυλικά χρώματα εφαρμόστηκαν σε μια άκρη.


Διαστάσεις
+

0.025 Μέτρα (m)
0.105 Μέτρα (m)
0.011 Μέτρα (m)

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής