Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / Καλούπια
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Φόρμες χτισίματος, 500 τεμ. σε ρολό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Είστε δυσαρεστημένοι με την σύντομη καρφιά; Μην ανησυχείτε, σας benötigennur, μαζί με άλλα εξαρτήματα, ειδικά πρότυπα, να πλέον τα νύχια να πάρει. Η μοντελοποίηση πρότυπα, παρέχουν 500 μια τέλεια εναλλακτική λύση για την επέκταση με υπαινιγμούς. Αυτά μπορούν να ληφθούν οπλή-όπως πρότυπα σε μια ζαριά με 500 κομμάτια, σε στρογγυλό ή τετράγωνο. Αυτά είναι κατάλληλα για συστήματα gel και ακρυλικό. Σε αυτά τα πρότυπα για να εφαρμόσετε για μια θέση μοντέλο gel, ακολουθήστε τα εξής πριν από: αφαιρέστε το πέταλο σχήματα από την κόλλα και κόλλα Σας αυτό ακριβώς κάτω από το καρφί συμβουλή σταθερά. Πέταλο πρέπει να πίσω περιοχή κοντά, χωρίς να είναι ver knickt. Μεταφέρει μία Συνδέοντας πράκτορας στο φυσικό καρφί και αφήστε ξηρό αυτό. Στη συνέχεια Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του κολλώδες περιεχόμενο που πρέπει να θεραπευτεί. Το μετέπειτα στρώμα εφίδρωση δεν καταργεί, εργάζεστε άμεσα με το επόμενο κτίριο πήκτωμα. Απλώνεται μια παχιά χάντρα, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι σχετικά με το πρότυπο και αυτή τη θεραπεία. Το στρώμα του ιδρώτα με ένα καθαρότερο αφαιρέστε, και στη συνέχεια αφαιρέστε το πρότυπο. Τον έλεγχο και να απελευθερώσουν ότι με ένα καλό αρχείο Καρφί άκρες του gel και στη συνέχεια να αμαυρώσει την επιφάνεια των νυχιών. Εισάγετε Τέλος ακόμα μια σφράγιση gel για τα νύχια. Όλες οι άλλες , προϊόντα που απαιτείται είναι ακόμη και ποικιλίες με υψηλή Στούντιο ποιότητας μαζί μας. Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις φτηνές παραλλαγή Καρφί επέκταση χρησιμοποιώντας τα πρότυπα της μοντελοποίησης και να αποφασίζουν Εγγραφείτε τώρα για μια επέκταση εναλλακτικών καρφί.

οδηγίες
+

Βήμα 1: Προετοιμάστε τα νύχια (σπρώξτε το επωνύχιο προς τα πίσω, κόψτε τα νύχια, τρίψτε τα νύχια με ένα buffer).

Βήμα 2: Τοποθετήστε τη φόρμα ακριβώς κάτω από το φυσικό νύχι. Βεβαιωθείτε ότι η φόρμα έχει σταθεροποιηθεί καλά.

Βήμα 3: Συμπιέστε τις δύο μπροστινές πλευρές. Έτσι σχηματίζεται ένα είδος τριγώνου.   Βεβαιωθείτε πάντοτε ότι η φόρμα βρίσκεται στη σωστή θέση και είναι σταθεροποιημένη καλά.

Βήμα 4: Συμπιέστε τις πλευρές πάνω από το δάχτυλο.


Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του τεχνητού νυχιού, σύμφωνα με τη συνηθισμένη διαδικασία.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4
Επισκόπηση
5
19
4
6
3
4
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής