Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / Καλούπια
Καρφί τέχνη διάτρητα - αξεσουάρ για δημιουργική Stampingmotive

Λεπτομέρειες
+

Διάφορα μοτίβα βεβαιωθείτε ότι με την τέχνη νυχιών σχεδιασμός νυχιών στένσιλ ποτέ δεν θα πάρει βαρετό. Τις αυτοκόλλητες μεμβράνες είναι σημαντικό αξεσουάρ στο σχεδιασμό νυχιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Pro μοτίβο είναι δυνατόν, καθώς επίσης και την εφαρμογή πολλαπλάσια χρώματα.
Το καρφί τέχνης στένσιλ να εφαρμοστεί σε φυσικά και τεχνητά νύχια. Να το αυτοκόλλητο του σχεδιασμού για το καρφί είναι κολλημένα και πιέζεται πολύ καλά. Το άνοιγμα του προτύπου είναι στη συνέχεια επικαλυμμένα με Stampinglack σε το επιθυμητό Χρώμα. Είναι σημαντικό να μην εργάζονται πάνω από τα άκρα του αυτοκόλλητου. Άμεσα μετά την παραγγελία, το πρότυπο θα πρέπει να αφαιρείται προσεκτικά χωρίς να καταστραφεί το χρώμα μοτίβο. Το θέμα είναι απολύτως ξηρός, το καρφί είναι σφραγισμένο. Αυτό περιλαμβάνει ένα κορυφαίο παλτό είναι ιδανική, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα σαφές βερνίκι, να προστατεύσει το καρφί τέχνη Μοτίφ.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής