Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / Storage
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Κάτοχος βούρτσα - κομψό αξεσουάρ για το μάθημα της τέχνης νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Καθαρό εργασίας είναι πάρα πολύ σημαντικό για ακριβή καρφί τέχνης στολισμό με το πινέλο. Περιλαμβάνει επίσης μια πρόσθετη βούρτσα που χρησιμοποιούνται για κάθε Χρώμα. Κατά την αλλαγή των χρωμάτων, τίθεται το ερώτημα συχνά: όπου το πινέλο; Ο κάτοχος βούρτσα σε μεταλλικά ή ροζ βρίσκεται το τέλειο εξάρτημα και την οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό.
Έως εννέα βούρτσες των διαφόρων Μέγεθος να βρείτε στο ράφι στο ο κάτοχος βούρτσα. Στο λεπτές διαστάσεις του 9.5 x 2 x 7,5 cm κάνει βεβαιωθείτε ότι βρίσκει χρήσιμο αξεσουάρ από αποθήκευσης & βερνίκι νυχιών κατηγορία εμφανίζει σε τετραγωνικά τραπεζάκια. Το Χρώμα φωτεινό και μοντέρνο σχεδιασμό, ο κάτοχος βούρτσα είναι όχι μόνο χρήσιμο, αλλά και όμορφα. Αντίθετα δεν μπορεί να είναι να αποθηκεύσει το πινέλο σε όρθια ράφια εδώ αμοιβαία μόλυνση του πινέλου. Κάθε εργαλείο είναι απομονωμένη και μπορεί να επαναληφθεί όταν χρειάζεται να αγγίξει, εύκολα και χωρίς άλλες το πινέλο. Το υποστήριγμα βούρτσα επίσης την προσεκτική και πλήρη ξήρανση του καθαρίζονται βούρτσα είναι ιδανική. Ως μέσο καθαρισμού, σας προτείνουμε το πινέλο καθαρότερο από γκάμα nded.

Διαστάσεις
+
0.075 Μέτρα (m)
0.095 Μέτρα (m)
0.02 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής