Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / Εργαλεία
Nailart επιλογέα - απλικατέρ για την αποδοχή των στρας
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Διαφανή Nailart επιλογέα, που θα πρέπει να είναι όπως ένα σημαντικό εξάρτημα σε κάθε σαλόνι νυχιών, λειτουργεί με την ενσωματωμένη λάμψη σωματίδια ιδιαίτερα χαρούμενη. Στην κορυφή υπάρχει ένα applicator, που διευκολύνει την ένταξη και την τοποθέτηση στρας. Οπίσθιο άκρο είναι κατάλληλο για την εργασία απευθείας στο νύχι.
Σειρά επιλογέα με το οποίο να είναι σε θέση να απορροφήσουν ακτινοβολώντας εκβραχισμός, πιέζοντας ελαφρώς τον αποθέτη στην πέτρα. Στη συνέχεια, τις πέτρες μπορεί να είναι εξίσου εύκολο να αναβληθεί. Ο επιλογέας μπορεί εν μέρει επίσης η καταγραφή των αυτοκόλλητα ή άλλα στοιχεία της τέχνης νυχιών να χρησιμοποιηθεί για. Τα μικρά εργαλεία ως σπίτι που συμπληρώνουν ιδανικά τα εργαλεία στο σαλόνι καρφί, μπορεί εντούτοις ακόμα περισσότερο. Οπίσθιο άκρο είναι απαλά και πιέστε απαλά πίσω το επιδερμίδες, καθώς και τις άκρες των νυχιών μπορεί να καθαριστεί. Το εργαλείο είναι καθαρίζονται με βούρτσα καθαρισμού ή ακετόνη χωρίς Μάνο, για παράδειγμα, για τη διατήρηση ενός από τα προϊόντα μας κατηγορία ιδεώδης και βερνίκι νυχιών που εμφανίζει.
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής