Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Αξεσουάρ / βαλιτσες τρολλευ

βαλιτσες τρολλευ

Καρφί σαλόνι Καλλυντικά Pouch βαλιτσες τρολλευ Καρφί σαλόνι Καλλυντικά Pouch
from 42,45 € *
13,39 € / 1000 g
Πολυλειτουργικός υποθέσεις βαλιτσες τρολλευ Πολυλειτουργικός υποθέσεις
from 19,95 € *
9,45 € / 1000 g
Νυχιών χεριών Design αποσκευών βαλιτσες τρολλευ Νυχιών χεριών Design αποσκευών
39,95 € *
18,24 € / 1000 g
Κομψό στήθος 9022 ροζ βαλιτσες τρολλευ Κομψό στήθος 9022 ροζ
177,42 € *
Βαλιτσες τρολλευ και trolleys για κάθε επαγγελαματία νυχιών/μανικιούρ και όλα τα στουντιο νυχιων

Επιθυμείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, ώστε να προσφέρετε κινητές υπηρεσίες και να φτάσετε και στους πελάτες που δε ζουν κοντά σε ένα nailstudio ή ζουν στα προάστια ή δεν έχουν χρόνο να επισκεφτούν ένα studio. Ίσως σχεδιάζετε την αυτοτέλειά σας χωρίς ένα κατάστημα και σκέφτεστε ένα κινητό nailstudio, με το  οποίο θα μπορείτε να επισκέπτεστε τους πελάτες στο σπίτι τους.

Όποια και αν είναι η κατεύθυνση των δραστηριοτήτων σας θα χρειαστείτε σίγουρα ένα επαγγελματικό εξοπλισμό που  θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην καθημερινή εργασία, όπως παραδείγματος χάρη ένα ανθεκτικό βαλιτσάκι πολλαπλών λειτουργιών , έναν οπτικά παρόμοιο χαρτοφύλακα που μπορείτε να βάλετε μέσα όλα τα προϊόντα Gel και Nailart, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε με προστασία. Τα βαλιτσάκια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εντυπωσιάζουν με το πρακτικό τους μέγεθος  και τις γενναιόδωρες  παροχές τους. Το βασικό είναι να φτάσουν το αφαιρούμενο σύστημα του καλαθιού που διαθέτει πέντε επίπεδα , στο οποίο μπορείτε να ταξινομήσετε τα Naildesign αξεσουάρ που έχουν απήχηση στους πελάτες σας. Σε αυτό υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για μια ελαφριά μονάδα αποξήρανσης. Όποιος χρειάζεται μεγαλύτερο και άφθονο αποθηκευτικό χώρο θα πρέπει να ρίξει μια προσεκτική ματιά στο τρόλεϊ αλουμινίου. Είναι ο τέλειος σύντροφος για τη Naildesign επιχειρηματική σας ιδέα. Το εσωτερικό του χωρίζεται σε ξεχωριστά κομμάτια, οι ρόδες του είναι σταθερές και έχει ρυθμιζόμενη λαβή, για ξένοιαστες, χαλαρές μεταφορές.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€