Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / λιμες νυχιων / Διάφορες Λίμες

Διάφορες Λίμες

Γυαλί λιμες νυχιων, glass και cylinders nail files και τεχνητα νυχια

Κατάθεση νύχια της είναι κάτι απαραίτητο για μια όμορφη modelage.On γενικά συνιστάται να μην κόψει τα νύχια, αλλά στο αρχείο για να διατηρήσει τη δύναμή της. Είναι άλεθαν την άκρη του νυχιού για να μειώσει και να του δώσετε κάποια forme.Il είναι επίσης δυνατό να υποβληθούν λίγο πάνω από το καρφί για να γίνει λείο, ή για τη διευκόλυνση της επισυνάπτοντας τεχνητά νύχια. Εάν το καρφί είναι ομαλή και η λάμψη είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο εξάρτημα, καρφί ονομάζεται λουστραδόρος. Εκτός από τις συνήθεις αρχεία, η επιστημονική έρευνα, πέτυχε ένα μαγικό ραβδί. Πράγματι, υπάρχουν σήμερα διάφορα αρχεία που μπορεί να εγγυηθεί υψηλή ποιότητα της εικόνας των νυχιών σας να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το αρχείο μετάλλων, ιδιαίτερα κατάλληλο για την ισχυρή καρφιά ή τεχνητή αυτά, η κάρτα αρχείο και εάν η καρφί είναι εύθραυστη μπορούμε να βασιστούμε στο αρχείο λεπτούς κόκκους για την αποφυγή ρωγμών. Πρέπει επίσης να αναφερθεί η λίμα γυαλί, είναι πιθανόν πολύ κατάλληλη μαλακή παγωμένος νύχια εύθραυστα. Τέλος, υπάρχουν λίμες νυχιών, μανικιούρ ηλεκτρικά τριβεία.
Όλα τα αρχεία από το είδος των εντύπων νυχιών και μετά το πάθος του καθενός, του σήματος για μια ομαλή διαδικασία και να εξαλειφθούν τα προβλήματα των νυχιών, εξασφαλίζοντας μακροζωία χωρίς παραμέληση της υγιεινής.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€