Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / λιμες νυχιων
Ανταλλαγή αρχείων πλαστικό - υγιεινής αρχεία στο σαλόνι νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Έτσι ένα νύχια διατηρείται και ως τέλεια έργα, αυτός πρέπει πριν την μοντελοποίηση ή να ασκηθεί ενώπιον του σχεδιασμός νυχιών στην σωστή μορφή. Τα αρχεία του Exchange nded φιαγμένα από πλαστικό είναι το ιδανικό εργαλείο, όταν πρόκειται για την υγιεινή μανικιούρ ή την προετοιμασία του φυσικού νυχιού στην τοποθεσία μοντέλο. Υψηλής ποιότητας γυαλόχαρτο εξασφαλίζει καλύτερη αρχειοθέτηση αποτελέσματα, με την απλή μέθοδο για να αλλάξετε το χαρτί κατάθεσης, μένει υγειονολογικά ασφαλείς εργασία με το αρχείο.

Η εφαρμογή των αρχείων είναι πολύ απλή. Το αρχείο του Exchange στη σωστή γωνία για το νύχια που χρησιμοποιήθηκε καθώς και άλλα αρχεία, τα οποία κατάστημα σε πολυάριθμες παραλλαγές υπάρχουν σε η nded, και το πλεονάζον υλικό αφαιρείται προσεκτικά και στα μικρά βήματα. Τα αρχεία είναι κατάλληλο για την κατεργασία των φυσικών νυχιών καθώς και όσον αφορά το μοντέλο υλικού σκαφών της γραμμής. Η ειδική πράγμα για τα αρχεία νυχιών που διατίθενται ως μόνο αρχείο, τραπεζοειδή αρχείο ή ευρείας ευθείς λίμα νυχιών είναι εμφανής μετά την εφαρμογή. Η χρησιμοποιημένη επιφάνεια λείανσης απλά αφαιρείται από το πλαστικό σώμα από το λίμα νυχιών – καλύτερα πριν από τα μάτια των πελατών, να αποδείξει τις υγειονομικές εργασίες. Το σταθερό κεντρικό τεμάχιο μπορεί να καθαριστεί εάν απαιτείται στο απολυμαντικό. Κατάλληλη αρχειοθέτηση φύλλων είναι διαθέσιμα στο κατάστημα κάτω από τον αριθμό παραγγελίας V6901.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής