Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / λιμες νυχιων
Κατάθεση επιφάνεια πλαστικό 10-Pack - αξεσουάρ για αρχεία του Exchange
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

, Η εφαρμογή του τα αρχεία του Exchange από το πλαστικό είναι πολύ εύκολο. Εκτός από το κατάλληλο πλαστικό σώμα, διαθέσιμα στο κατάστημα υπό τον αύξοντα αριθμό V6892, ταιριάζουν κατάθεσης επιφάνειες απαιτεί 10 πλαστικό πακέτο γυαλόχαρτο. Αυτά είναι επικολλάται στην εφαρμογή πάνω στο σώμα της κατάθεσης και στη συνέχεια εύκολα απομακρύνονται και απορρίπτονται.

, Τα αρχεία ανταλλαγής είναι πραγματική pro συστήματα, όταν πρόκειται για την υποβολή και τη στίλβωση των φυσικών και τεχνητών νυχιών. Σε αντίθεση με άλλα αρχεία ανταλλαγής αρχείων, απλά λίμες νυχιών, τραπεζοειδή αρχεία ή απλώς ευρεία αρχεία είναι διαθέσιμα, απλώς αντάλλαξε μετά από κάθε πελάτη και μπορεί με ένα ελάχιστο των αναλωσίμων. Οι επιφάνειες κατάθεσης δεξιά στο αρχείο είναι αυτοκόλλητες και απλά να τοποθετηθεί το πλαστικό σώμα για χρήση. Το γυαλόχαρτο επιφάνειες χωρίς να αφήνει υπολείμματα κόλλας μπορεί να αφαιρέσετε μετά τη χρήση. Το ίδιο το αρχείο αλλαγή μπορεί να καθαριστεί εύκολα στο απολυμαντικό. Συνολικά, όπως μια υγιεινής και τη σωστή δουλειά της φύσης όπως στο τεχνητό νύχι ασφαλίζεται.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής