Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / λιμες νυχιων
Ανταλλαγή αρχεία από ανοξείδωτο χάλυβα - κορυφαίο υλικό για επαγγελματική καρφί σαλόνι
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μόνο ένα καλά διαμορφωμένο νύχια μπορείτε να πάρετε ένα έργο τέχνης. Το άλφα και το ωμέγα-όλα είναι το δικαίωμα λίμα νυχιών, η οποία πρέπει να είναι όχι μόνο εύκολο στη χρήση, αλλά ισχυρή και υγιεινής. Η αλλαγή συστήματος αρχείων, αυτές οι απαιτήσεις είναι εύκολα συναντήθηκαν. Μετά από κάθε χρήση, η επιφάνεια κατάθεσης αντικαθίσταται εύκολα, ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις για την υγιεινή πληρούνται έτσι.

Αρχεία του Exchange

από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελούνται από υψηλής ποιότητας μέταλλο που είναι εξαιρετικά εύρωστη, καθώς και ελαφρύ σαν πούπουλο. Το υλικό του σώμα η κατάθεση προέρχεται από την αεροδιαστημική και φέρνει έτσι ώστε μόνο τα καλύτερα καταλύματα. Για την εφαρμογή της κατάθεσης, με τις μορφές που είναι κατ ' ευθείαν, trapezoid και μεγάλη κατάθεση τώρα διαθέσιμες, κατάλληλα επιφάνειες που απαιτούνται. Είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα του αριθμού παραγγελίας Family Pack V 6911. Μετά από κάθε χρήση, αφαιρείται η κολλητική επιφάνεια χωρίς υπολείμματα κόλλας από το σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα. Νέοι πελάτες λαμβάνουν καινούργια και αχρησιµοποίητα Λίμες για την περιποίηση των χεριών ή την προετοιμασία της κατάστασης μοντέλο. Ιδανικό είναι εάν η αλλαγή της κατάθεσης επιφάνειες πριν από τα μάτια των πελατών. Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό. Επίσης υγιεινό, το χειρισμό μπορεί να είναι μόδα με το σώμα κατάθεσης: αυτό μπορούν να καθαριστούν εύκολα όταν είναι απαραίτητο στο απολυμαντικό.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής