Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια /

Χρώμα gel κιτ

Είναι το χρώμα γέλη σετ nded κατάστημα συνήθως από UV γέλη με χρώμα, που είναι διαθέσιμο ως ένα και μόνο άρθρο. Όπως η αντικατάσταση των επιμέρους προϊόντων από το σύνολο είναι πολύ απλή και όλα τα χρώματα διατίθενται πάντα εντελώς. Ο συνδυασμός των διαφορετικών χρωμάτων, με την ίδια υφή ή ίδια χρώματα με διαφορετική υφή είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Έτσι είναι καρφί τέχνης που φανερώνουν μόνο τους διακριτικό χαρακτήρα και ότι ορισμένες κάτι σε δεύτερη ματιά. Οι ομοιότητες των σκιών υπογραμμίζονται από την ποικιλομορφία και το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό έργο τέχνης σε κάθε νύχι. Ιδιαίτερα αστείο, και αποτελεσματικά όταν ενεργεί των ανεξάρτητων χρωμάτων τα πολύχρωμα σύνολα ή επίσης διανεμηθεί σε ρυθμό για νυχιών. Έτσι, ένα πολύχρωμο πλήρη κάλυψη είναι μείγμα, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικές, και ακόμα κοινά στοιχεία για κάθε νύχι.
 
Χρώμα γέλη κιτ εξακολουθούν να είναι το ιδανικό Starter Kit για αρχάριους. Η επιλογή των διαφορετικών χρωμάτων καθιστά εύκολο το πρώτο πείραμα, με μέσο ιξώδες γέλη με χρώμα, που επιπλέον έχουν μια επίδραση μέλι και ανεξάρτητα να εξομαλύνουν τα σύνολα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο. Το πλεονέκτημα αυτά τα πηκτώματα: εξαλείφει εργασιών περίτεχνα αρχειοθέτησης, η οποία κατέχει αρκετά εμπόδια, ειδικά για αρχάριους στο σχεδιασμό νυχιών. Η επιλογή στο κατάστημα nded περιέχει σύνολα γέλη χρώμα από τη σειρά nded καθώς και premium συνδυασμούς για να ενεργήσει ιδιαίτερα κομψή νυχιών σχεδιασμός.
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€