Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Κιτ νύχια

nded 6 χρώμα gel set - κόκ Κιτ νύχια nded 6 χρώμα gel set - κόκ
18,60 € *
NAIL-EONUV Γέλη Που Κιτ νύχια NAIL-EONUV Γέλη Που
87,24 € *
nded LED σετ Κιτ νύχια nded LED σετ
62,24 € *
Nail art πριτσίνια 50 τεμ. Κιτ νύχια Nail art πριτσίνια 50 τεμ.
from 3,60 € *
Μωσαϊκά συμβουλές Κιτ νύχια Μωσαϊκά συμβουλές
15,98 € *

Επιλέξτε την κατάλληλη υπο-κατηγορία στην Κιτ νύχια:

Nail Art Σύνολα
Τα προσεκτικά συγκεντρωμένη νυχιών τέχνης σύνολα επιτρέπουν το Σχεδιασμός νυχιών σε νέα και δημιουργική παραλλαγές. Τα στοιχεία τέχνη νυχιών από τα διάφορα σύνολα μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα και πλάθω το Σχεδιασμός νυχιών από υπερβολικό να κομψά στα φυσικά και τεχνητά νύχια. Οι συνδυασμοί των επιμέρους στοιχείων είναι συντονισμένη, που δημιουργεί μια αρμονική εντύπωση συνολική.
σετ μανικιουρ
Απλώς ορίζει το μανικιούρ, τα πάντα είναι απαραίτητες για καθαρά νύχια που περιέχονται. Τα πρακτικά σύνολα περιλαμβάνουν εργαλεία για την κατάθεση και στίλβωση, αλλά επίσης σε ένα κόψιμο των νυχιών. Ανάλογα με την έκταση και το μέγεθος της συλλογές για το επαγγελματικό νύχια salon, για το σπίτι, ή για την γρήγορη μανικιούρ είναι στο δρόμο.
σετ πεντικιουρ
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος, ορίζει το πόδι φροντίδα παρέχει φροντίδα. Η ευφυής συλλογές περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται για πανέμορφα και καλοδιατηρημένα πόδια. Με τακτική χρήση τα πόδια φαίνονται όχι μόνο τακτοποιημένη και όμορφη, αλλά να ευχαριστήσω την προσπάθεια με εύρωστη στάση και ένα καλό σώμα συναίσθημα.
σετ τέχνη νυχιών
Τεράστια επιλογή των UV γέλη και LED γέλη εκκινητικά σύνολα με premium αξεσουάρ για αρχάριους και ινστιτούτα αισθητικής. UV γέλη νυχιών σχεδιασμός συσκευασιών εξοικείωσης περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητες για ένα επαγγελματικό γέλη και LED. nded του προϊόντα περιέχουν δεν ΜΜΑ (Methylmethacrylate)." Σύνολα είναι για...
Χρώμα γέλη κιτ
Ο κόσμος του γέλη με χρώμα παρέχει άπειρες αποχρώσεις και πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν είναι πάντα εύκολο να αποφασίσετε. Σύνολα χρώμα gel πάρει πολύ πιο εύκολο. Τα σύνολα συνδυάσετε χρώματα και UV τζελ που ταιριάζουν με το άλλο - αυτό διευκολύνει μια συνεκτική καρφί τέχνης, δημιουργεί ελκυστικά εφέ για καρφί μοντέλο στρώματα και εξασφαλίζει το κόκκινο νήμα, καλό σχεδιασμό στις ανάγκες νυχιών τζελ.
σετ μονιμο βερνίκι νυχιών
Ποιος θέλει να αποφύγουμε να βάλουμε μαζί μεμονωμένα στοιχεία για το σχεδιασμό νυχιών, βρίσκεται με το "" από το κατάστημά μας. Το προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό επιστρώματα άνθρακα και διάφορες συσκευές εργασία είναι ιδανικά για αρχάριους. Το κιτ περιέχει τα επιστρώματα χρωμάτων μακράς διαρκείας σε διάφορους χρωματισμούς και συνδυασμούς. Πλήρη κάλυψη, καθώς και φανταχτερό νύχια τέχνης στο φυσικό νύχι, είναι το νέο παιδικό θεατρικό έργο.
σετ ακρυλικα νυχια
Εάν τα νύχια σας λόγω της μακροχρόνιας έκθεσης δεν διατηρούν την φυσική μεγαλοπρέπειά τους , αλλά είναι βαρετά και εύθραυστα, τότε θα πρέπει να χαλαρώσετε. Βερνίκι, Gel, διαλυτικά, κόλλα επιτίθενται στα νύχια κάνοντάς τα ξηρά και κάνοντάς τα να...
σετ δοκιμής
Η κατασκευή τεχνητών νυχιών δεν είναι εύκολη και απαιτεί εξάσκηση. Όποιος δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να μάθει πραγματικά μοντελοποίηση τεχνητών νυχιών, δεν θα πρέπει να πάρει ένα ακριβό σετ με μεγάλες ποσότητες σε τζελ ή ακρυλικά προϊόντα, αλλά ένα...
Κιτ νύχια και σετ νυχια - Όλα τα προϊοντα για τεχνητά νύχια!

Τα Sets σας προσφέρουν όσα χρειάζεστε για επαγγελματικό νύχι τέχνης. Τα σετ είναι έξυπνα φτιαγμένα, έτσι ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να έχουν στην διάθεσή τους όλα τα υλικά στον τομέα της κατασκευής και του νύχι τέχνης. Από την άλλη πλευρά μπορούν να τα εκμεταλλευτούν και οι επαγγελματίες Naildesigner ώστε να κερδίσουν χρήματα: τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας και συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ποιότητα σε σχέση με την τιμή.

Θα βρείτε στο κατάλογό μας διαφορετικά σετ νύχι τέχνης και σας προσφέρουμε επίσης το πρακτικό All In One Kit που καλύπτει όλες τις ανάγκες. Εκτός από τα Gel Sets και Acryl Sets στη γραμμή παραγωγής της Vylet-Nails θα βρείτε επίσης προϊόντα Gel από την νύχι τέχνης, σετ με ακρυλικά προϊόντα από την, ένα σετ  γεμίσματος της εταιρείας νύχι τέχνης και φυσικά δείγματα νύχι τέχνης. Τα σετ περιλαμβάνουν συσκευές σκλήρυνσης, χρονόμετρο και όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία. Περιλαμβάνουν επίσης Tips και κόλλες που έχουν συνδυαστεί με την καλύτερη ποιότητα. τα σετ είναι πολύ ελκυστικά για καινούρια Nαilstudio σαν πρώτος εξοπλισμός: όπως συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς μας υπάρχουν συγκεντρωτικές τιμές, δηλαδή με την παραγγελία μεγαλύτερων ποσοτήτων, θα πάρετε τα προϊόντα σε οικονομικότερες τιμές.

Τα προϊόντα της nded Ε.Κ. δεν περιέχουν ΜΜΑ (μεθακρυλικό μεθυλεστέρα).


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής