Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ τέχνη νυχιών
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line Επαγγελματική τζελ που
Λεπτομέρειες
+
Έχουν υψηλές προσδοκίες του πηκτώματα νυχιών και είναι ως εκ τούτου, ακόμα ψάχνει για το δικαίωμα; Θα πρέπει επίσης να Καρφί τζελ για να είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες; Σταματήσει, τότε αυτό είναι ακριβώς δικαίωμα. Με μας κιτ επαγγελματικό gel της Euro-line έχουν βρει μετά Ψάχνετε για. Πρώτον, αυτό το gel UV που όλα περιλαμβάνει τέσσερις γέλες 15 ml του ίδιου κατασκευαστή, για την αντοχή του το Μοντελοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο. Και από την άλλη πλευρά, είναι κατάλληλο και για Υποαλλεργικά. Αφού έχετε προετοιμάσει τα νύχια σας μέχρι στιγμής, εισαγάγετε το να ορίσετε την αντίστοιχη αστάρι στην επιφάνεια φυσικό νύχι και να κάνουν καλά ξηρό. Στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόσει το πήκτωμα αστάρι. Ας Σκληρύνει αυτό το στρώμα κάτω από ένα φως θεραπεία μονάδα και να εργάζεστε χωρίς να αφαιρέσετε το στρώμα του ιδρώτα συνέχισε με τη γέλη κτίριο. Σκεφτείτε από το ως για την ανάπτυξη της καμπύλης C. Μετά την σκλήρυνση μπορείτε να Χαμόγελο Σχεδιάστε μια γραμμή με τα γαλλικά-γέλη και αυτό πάλι υπό Υπεριώδεις ακτίνες Αφήστε το. Τώρα, αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα με μια σκούπα. Αν χρειάζεται να με ένα λεπτό αρχείο ή ένα buffer για ήσσονος σημασίας παρατυπίες αρχείο μακριά και φοράτε επαγγελματική σφράγιση gel ως ένα ευρώ γραμμή του τερματισμού, που Κάνει τα νύχια σας λαμπερό. Μην περιμένετε άλλο και να παραγγείλετε Ορίζετε με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα με καλύτερο μας μίζα Καρφί Studio-ποιότητα ήχου.
Διαστάσεις
+
0.17 Μέτρα (m)
0.164 Μέτρα (m)
0.103 Μέτρα (m)
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.666666666
Επισκόπηση
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής