Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ τέχνη νυχιών
Με το UV γέλη αρχάριος σετ από NAIL-EON διαχειρίζεται κάθε νύχια mοντελοποίηση

Λεπτομέρειες
+

Εκτός από την ικανότητα και την πρακτική, ανήκει σε μια μοντελοποίηση νυχιών κατάλληλο εξοπλισμό. Ειδικά στην αρχή της σταδιοδρομίας ως στυλίστρια / στο πολλές συσκευές, εκτός από τη λάμπα φωτός UV πρέπει να ανησυχούν. Μίζα θέτει με μια UV gel-set είναι αναφαίρετο δικαίωμα έχουν όλα σε ισχύ, τι Χρειάζεσαι. Δεν έχει σημασία αν κάνετε τα καρφιά στο σπίτι ή το κινητό σας Καρφί σαλόνι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μας UV NAIL-EON gel μίζα έχει οριστεί ιδανικό για τους δύο. Παίρνετε ένα είδωλο στο εκτεταμένο σύνολο Υπεριώδες φως θεραπεία μονάδα που έχει ένα χρονόμετρο 3 λεπτά λειτουργίας και 9 Watt έχει 4 x λαμπτήρες. Φυσικά, είναι όλα τα απαιτούμενα UV-gel σε το ένα βάζο 5 ml με αυτόν τον τρόπο. Με gel αστάρωμα, αυξήθηκε το κτίριο, λευκό γαλλικά πηκτής και το gel σφραγίσματος να δημιουργήσετε μια όμορφη γαλλικό πρότυπο θέση. Για το Καρφί επέκταση ένα Profi άκρη κουτί είναι γεμάτο με 100 συμβουλές, καθώς και ένα Καρφί κόλλα που περιέχει 3 ml περιεχόμενο. Εργαλεία δεν φυσικά επίσης πρέπει να λείπει, αποκτούμε ένα χρώμιο-καλυμμένη επαγγελματική συμβουλή κόφτη, μια βούρτσα, 2 απλά επαγγελματικό στούντιο αρχεία σε την κοκκίδωση 100 / 180, ένα buffer λείανση μπλοκ πέντε μπαστούνια Τριανταφυλλιά και 1 x 500 κομμάτι μαξιλάρια. 100 ml νυχιών καθαρότερο Ειδική για καλύτερη πρόσφυση ένα αστάρι και λεπτομερή μοντελοποίησης Οδηγίες ολοκληρώσουν την προσφορά. Προσφέρουμε αντιμετωπίζετε όχι μόνο του κατασκευαστή, αλλά και υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας. Αποθηκεύστε το ολοκληρωμένο σύνολο! Είστε μας Υπηρεσία και τα προϊόντα μας να είναι απόλυτα πεπεισμένος.

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.4667

Επισκόπηση

5
26
4
15
3
3
2
1
1
0
5
very good products i recomed to all
Time:11:56
Date:19.02.2015
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής