Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ τέχνη νυχιών
NDED UV Γέλη που ξαναγεμίζετε Επαγγελματική

Λεπτομέρειες
+

Είναι καλό υλικό για το καρφί μοντελοποίηση ουσιαστικός. Όσον αφορά την αρχή της απαιτείται καρφί καριέρα σχεδιαστών Εκκινητικά σύνολα είναι ιδιαίτερα καλά ταιριαγμένα. Σε ένα τζελ UV Kit είναι ένας για τον άλλο συμφωνημένα τι απαιτείται. Είναι ήδη ο UV λαμπτήρας, αλλά Υλικό είναι είναι εξαντλημένο, είναι μας NDED UV γέλη Pro Kit ξαναγέμισμα καλά κατάλληλο. Με την εκτεταμένη σειρά, θα λάβετε ποτέ ένα βάζο 5 ml Γαλλικά γέλη μαλακό λευκό γαλλικά πηκτής ροζ γαλαξίας, ροζέ ένα gel αναδόμησης και ένα Αστάρωμα gel. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα μέσο ιξώδες 1-φάση-οικοδόμος gel σε μέγεθος 15 ml, για ευθύνη καλύτερα έναν εγχυτήρα. Για μια τέλεια μοντελοποίηση να ένα παλτό βάσεων σε 15 ml, ένα νύχι καθαρότερο 100 ml, ειδική Δεν λείπει η βούρτσα καθαρότερο 100 ml και ένα επαγγελματικό στούντιο πινέλα. Με το Tiplöser μπορεί εσφαλμένα κολλημένα συμβουλές που κυμαίνονται στο μέγεθος από απαλή 100 ml να αφαιρεθεί. Το σύνολο συμπληρώνεται με ένα ρόλο με 500 μαξιλάρια, δέκα μπανάνα αρχεία σε ένα τρίξιμο 180 / 100, δύο buffer (ΤΑΚΟΣ) πέντε άκρη κόλλες μεγέθους 3 g και μια περιποίηση νυχιών 15 ml λάδι. Προσφέρουμε αντιμετωπίζετε κατασκευαστής και Προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας, τα οποία είναι στην αιχμή της έρευνας. Εμπιστευτείτε μας και τον εαυτό σας με αυτό το σετ από μας Υπηρεσία.

Διαστάσεις
+

0.22 Μέτρα (m)
0.288 Μέτρα (m)
0.164 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.3125

Επισκόπηση

5
6
4
9
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής