Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ τέχνη νυχιών
Vylet Nails Πρόβλημα νυχιών που - UV Γέλη

Λεπτομέρειες
+

Ποιος δεν το γνωρίζει; Σε αυτό ή άλλους πελάτες έκανε ποτέ, ότι τα νύχια δεν πληρούσε ή είναι ταχύτερη από ό, τι εγείρει και πάλι σε άλλους πελάτες. Αυτό είναι συχνά η περίπτωση κατά την οποία Τέχνη νυχιών modeling, εάν η άκρη δεν είναι σωστά συνδεδεμένο με το νύχι συνδέει. Για ειδικά αυτοί οι πελάτες στην λεγόμενη πρόβλημα καρφιά υποστεί όσον αφορά την μοντελοποίηση νυχιών, έχουμε πρόβλημα νυχιών Vylet-nails Σύνολο - UV gel, που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά στο σπίτι μας, στην περιοχή. Σε αυτό το UV gel σετ μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα περιλαμβάνονται, η όλα σε αιχμή του δόρατος του τεχνολογία και ανάπτυξη από τις UV gel εφαρμογή είναι. Χάρη στην τα πιό πρόσφατα σχέδια νυχιών UV γέλη τεχνολογίες τώρα επίσης θα Εγγυημένο 100% ευθύνη για πρόβλημα καρφιά. Τα προϊόντα από το σύνολο των εκκινητών για το πρόβλημα, τα νύχια μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους νυχιών. Υπάρχουν τα Δημιουργικότητα από την άποψη της καρφί τέχνης διακοσμήσεις και απεριόριστη σχέδια η χρήση αυτών των προϊόντων. Περιλαμβάνεται με αυτό το σύνολο περιλαμβάνουν: - Vylet - nails επανάσταση αστάρι, τύπος: 15ml - Vylet-nails επανάσταση, τύπος: συγκόλληση 15ml - gel αναδόμησης του Vylet-nails επανάσταση, τύπος: rose - 15 ml - Vylet-nails επανάσταση γαλλική clear τζελ, πληκτρολογήστε: λευκό 15ml - επανάσταση Vylet-nails σφράγιση gel, τύπος: 15ml - UV gel νυχιών σχεδιασμός μοντελοποίηση οδηγός - νυχιών σχεδιασμός UV γέλη σφάλμα προκαλεί λίστα σας πείσει από αυτή η υψηλής ποιότητας Στούντιο ποιότητας προϊόν και θα δείτε τους πελάτες σας θα σας δώσει το σας ευχαριστώ.

Διαστάσεις
+

0.154 Μέτρα (m)
0.172 Μέτρα (m)
0.057 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4

Επισκόπηση

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής