Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ μονιμο βερνίκι νυχιών

σετ μονιμο βερνίκι νυχιών

Σετ κιτ μονιμο βερνίκι νυχιών για γαλλικό μανικιούρ - Τα πάντα για τα χέρια σας!

Ανθεκτικό επίστρωμα που δεν θα πελεκήσει με ασφάλεια με τα χρώματα από το Σετ Μόνιμο Βερνίκι δυνατή. Τα επιστρώματα άνθρακα υψηλής ποιότητας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατούν ακόμη και κάτω από το φορτίο στο νύχι και εξασφαλίζουν μια άψογη και όμορφη επιφάνεια για μεγάλο χρονικό. Τα χρώματα σχεδίου σε το πάντα νέους συνδυασμούς σύνολα να δημιουργήσετε, για κάθε περίσταση είναι το κατάλληλο βερνίκι νυχιών UV στα χέρια σας. Σε μερικά σύνολα, περιλαμβάνονται οι διάφορες συνημμένα ως αξεσουάρ, έτσι ώστε μια πλήρης νύχια modeling είναι δυνατό με τη βοήθεια του περιεχομένου.

Άνθρακα τελειώματα βαφής προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στην εφαρμογή. Μια υψηλής ποιότητας UV βερνίκια δουλεύεται εύκολα και τραβήξτε ομαλά μετά τη σειρά από το συγκεκριμένο ιξώδες από μόνη της. Έτσι δεν υπάρχουν λείανση ή λείανση, το νύχι λειτουργεί τέλεια εξαρχής και για αρκετές εβδομάδες. Ο άνθρακας στο χρώμα των νυχιών καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά σε μηχανικές καταπονήσεις και τονίζει άλλες. Επιπλέον, μια σαγηνευτική ερμηνεία, που υπογραμμίζει τη λαμπρότητα του χρώματος εξασφαλίζει άψογη όμορφα νύχια που προσελκύουν την προσοχή. Η μακρά διάρκεια ζωής απαιτεί την προσεκτική εργασία σε λεπτές στρώσεις. Μεμονωμένα, κάθε στρώμα πρέπει να θεραπευτεί κάτω από τη λάμπα UV. Ο αριθμός των στρωμάτων εξαρτάται από την επιθυμητή ένταση χρώματος και σχεδίου. Τα επιστρώματα άνθρακα από το Σετ Μόνιμο Βερνίκι μπορεί να αναμιχθεί με το άλλο και για δημιουργική νύχια τέχνης αποτελέσματα σε συνδυασμό.

Προσφέρουμε τη διαφορετική μίζα θέτει στο online κατάστημά μας. Πολλαπλές UV χρώμα χρώματα σε διάφορες αποχρώσεις συντονισμένη, καθώς και μια λεπτομερή εργασία οδηγίες περιλαμβάνονται πάντα. Προαιρετικά, οι εξαρτήσεις περιέχουν πρόσθετα εξαρτήματα όπως μια λάμπα UV, μια αφαίρεσης ή μαξιλάρια. Επίσης προσκρουστήρες, αρχεία, rosewood ραβδιά και στίλβωση με τον εξοπλισμό σε διαφορετικά σύνολα.

Με μίζα μας η απλή εφαρμογή να σύνολα να εξετάσετε βερνίκια UV άνθρακα με ευκολία. Μαΐου εφαρμοστεί η επίστρωση γέλη στο φυσικό νύχι, καθώς και για το μοντέλο ακριλικό ή τζέλ νυχιών. Ως υποστήριξη στο φυσικό νύχι, συνιστάται ένα παλτό βάσεων, να προστατεύσει το νύχια αλλαγές χρώματος. Ένας συνδέοντας πράκτορας, εφαρμόζεται κάτω από το πήκτωμα αστάρωμα εξασφαλίζει μια καλύτερη πρόσφυση. Το ματ χρώμα, βερνίκι νυχιών συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των βερνικιών και UV γέλη σε ένα προϊόν και υπόσχονται μεγάλη λάμψη, φωτεινά χρώματα και αντοχή!

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€