Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ μανικιουρ

σετ μανικιουρ

Vylet Nails Revolution NAIL-EON Γέλη Σετ σετ μανικιουρ Vylet Nails Revolution NAIL-EON Γέλη Σετ
80,90 € *
22,04 € / 1000 g
Σετ μανικιουρ, κιτ μανικιουρ: Τα πάντα για όμορφα χέρια!

Το κλασικό μανικιούρ σύνολο, σπίτι ως επίσης πρακτική σκεύος το πουγγί αφού δηλώσει δεν πρέπει να λείπει, αποτελείται από κάποιο συμφέρον λόγος που επιτρέπουν μια διεξοδική νύχια φροντίδα. Γρήγορα επισκευές, για παράδειγμα, άρπαξαν ένα φυσικό ή τεχνητά νύχια είναι δυνατές με τα σύνολα και συχνά χειρότερη βλάπτουν. Το νύχια παραμένει όμορφος και όμορφη σε κάθε κατάσταση.

Το βασικό εξοπλισμό στο σύνολο μανικιούρ είναι συχνά στεγάζεται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Ανάλογα με εάν τα σύνολα για την εμπεριστατωμένη νύχια φροντίδα είναι σπίτι ή σχεδόν στην τσάντα ή στο Τσαντάκι καλλυντικών τοποθετηθεί, τα σύνολα σε μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής διαφέρουν. Ένα ή περισσότερα αρχεία σε διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας, ένα υψηλής ποιότητας νύχια ψαλίδι ή ένα νύχια ψαλίδι, όπως και διάφορα αξεσουάρ όπως μαχαίρια επιδερμίδα ή UV για απαλά πιέζει κανείς τις επιδερμίδες ή Καθαρισμός τις άκρες των νυχιών από το ρύπο ή τζελ υπόλειμμα περιλαμβάνονται πάντα αλλά και σύμφωνα με το μοντέλο. Τα σύνολα για το ταξίδι περιλαμβάνονται γενικά παρόμοια βασικό εξοπλισμό, συχνά σε μικρογραφία μορφή ή ως ευφυής διπλό όργανο. Είναι τα συστατικά της που στην όμορφη και πρακτική περιπτώσεις, ασφαλώς και κλείνουν με φερμουάρ. Ανάλογα με την ποιότητα, των θυλακίων που αποτελούνται από πλαστικό, δέρμα ή ακόμη και γνήσιο δέρμα για την πολυτελή έκδοση.

Σετ μανικιούρ για επαγγελματική χρήση είναι λιγότερο στο δρόμο σήμαινε και περιλαμβάνονται σημαντικά μεγαλύτερο εύρος συχνά ή ακόμη και μια ηλεκτρικά νύχια κοπτικών εργαλείων για την περιποίηση των χεριών και περιποίηση των νυχιών. Συχνά, αυτά τα σύνολα περιέχουν τέτοια ένα κερατοειδή πλάνισμα επίσης συσκευές με τις οποίες μπορεί να διατηρηθεί το δέρμα. Οι μηχανές άλεσης έχουν πολυάριθμα έγγραφα μπορεί να κατατεθεί, τριμμένη και βαμμένη. Ειδικά όταν όχι μόνο το μανικιούρ και το πεντικιούρ που θα πρέπει να είναι δυνατό, περισσότερων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων το ψαλιδάκι νυχιών που απαιτούνται. Πρόκειται για την περίσταση, λόγω του ότι τα νύχια μου είναι συχνά σημαντικά πιο σταθερό από τα νύχια.

Σε το nded Προσφέρονται υψηλής ποιότητας κατάστημα μανικιούρ σύνολα, η περιορισμένη μονάδες αποτελούνται από σκληρό και ανθεκτικό υλικό, μανικιούρ εξοπλισμός είναι από ανοξείδωτο χάλυβα σχεδιασμό ολοκληρωμένη μέταλλο φυσικά. Όταν όλα τα σύνολα, να γνωρίζουν ότι ένα καθαρισμό του βρωμιά και ρινίσματα πρέπει να γίνει μετά τη χρήση των συσκευών. Τα σκεύη για την επόμενη χρήση εφαρμόζονται αμέσως. Τι μεθόδους καθαρισμού είναι κάθε κατάλληλο, είναι τις οδηγίες του κατασκευαστή να αναφέρεται.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€