Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ μανικιουρ
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
NAIL-EON επαγγελματικό νύχια για κατάθεσης έργο τέχνης & φύση νύχια
Λεπτομέρειες
+

Η κατάθεση με το χέρι μπορεί να είναι μερικές φορές πολύ χρονοβόρα και κουραστική. Με τους NAIL-EON κόφτες επαγγελματικό - ηλεκτρικές λίμες θα θέσει την υποβολή εργασίας είναι πολύ απλουστευμένη. Με τον κόφτη, δάχτυλο - και τα νύχια με τη σωστή μορφή μπορεί να ασκηθεί. Την ίδια στιγμή, η συσκευή μπορεί να αποζημιώσει τις ανωμαλίες στα νύχια gel ή ακρυλικό και να αποκοπεί ακόμη και του κερατοειδούς.

Το NAIL-EON πρέπει να προετοιμαστεί επαγγελματικό σύνολο καρφιών ή ηλεκτρική Λίμα που ονομάζεται για χρήση. Κάνετε αυτό με την εισαγωγή της συσκευής με το τροφοδοτικό και συνδέει με το πόδι πεντάλ. Το καρφί handpiece είναι εφοδιασμένο με το κατάλληλο δρομολογητή pin και τελικά επίσης ενσύρματη με την κύρια μονάδα. Το καρφί Studio συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα να στραφούν σε χρησιμοποιώντας ένα διακόπτη ρύθμισης διάκενου μεταξύ το χέρι και το πόδι πεντάλ. Χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου ταχύτητας, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα της άλεσης να μέχρι 30.000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης τους κόφτες νυχιών έχει υψηλής ποιότητας επαγγελματικό Kit από NAIL-EON για το μανικιούρ και το πεντικιούρ αγοράσουν φθηνά με handpiece και το πόδι πεντάλ μια γρήγορη προώθηση και επιστροφή. Επαγγελματική νυχοκόπτη ορίζει την άλεση σε φυσικά νύχια και οι φτηνές για Τεχνητά νύχια. Εγχειρίδιο και βίντεο σχετικά με το σωστό ΚΟΠΕΣ για Τεχνητά νύχια και τα νύχια εδώ δείτε και μάθετε. Επίσης ακρυλικά νύχια και τα νύχια γυαλιού ινών είναι δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτά τα υψηλής ποιότητας κόφτες για κάθε καρφί στο καρφί στούντιο σχεδιασμού.

Αυτό το σύνολο είναι εγγυημένη για 3 χρόνια και εκτός από το άλεσμα μηχάνημα και το άλεσμα handpiece περιέχει κάτοχος handpiece, ενός πεντάλ ποδιού, πέντε διαφορετικές κόπτης κεφάλια και κύλινδρο λείανσης με πέντε διαφορετικές ζώνες. Με λίγες εξαιρέσεις, όλα nded κόπτης καρφίτσες με αυτή η υψηλής ποιότητας επαγγελματική συσκευή είναι συμβατά. Εξαιρούνται μόνο οι ακίδες κόπτης με παραγράφους άρθρο 8053, 8077, 8078, 8132 και 8133.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4839
Επισκόπηση
5
55
4
33
3
4
2
0
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής