Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια
Νύχτα φωτεινά σύνολο βερνίκι νυχιών - Nightshine χρωμάτων
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ειδική χρώματος πιγμέντα είναι μια εργασία χρωμάτων με το βερνίκι από τα Nightshine βερνίκι νυχιών 12 έθεσε 15 ml το highlight της βραδιάς. Όπως πάντα, όταν πέφτει το σκοτάδι, βερνίκια εξαπέλυσε μια ισχυρή φωτεινότητα στο επιλεγέν χρώμα χρώμα. Το σετ περιλαμβάνει 12 χρώματα από σκούρο μπλε σε κίτρινο ισχυρή, έτσι ώστε η κατάλληλη απόχρωση μπορεί να επιλεχτεί για κάθε περίσταση.
Το βερνίκι νυχιών εφαρμόζεται ως συνήθως στο καλά περιποιημένο νύχι, μια εφαρμογή για τα νύχια ακριλικό ή τζέλ είναι επίσης δυνατό. Έτσι η λάκα ανέπτυξε την πλήρη φωτεινότητα, το φιαλίδιο, πριν από τη χρήση πρέπει να ζωηρά ανακινείται και κουρασμένος Εφαρμοσμένων με μια βούρτσα που συνδέονται με το καπάκι. Όνυχος πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και χωρίς λίπος, να εξασφαλιστεί καλή πρόσφυση της επικάλυψης. Αποφεύγω αποχρωματισμό του το καρφί, ένα παλτό βάσεων ή μια στιλβωτική ουσία, σκόπιμο, μια στεγανοποίησης ως τέρμα εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή του η ζωγραφική επιφάνεια. Για παράδειγμα, είναι ένα κορυφαίο παλτό που σκληραίνει υπό υπεριώδες φως ή ένα βερνίκι.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

Διαστάσεις
+
0.13 Μέτρα (m)
0.1 Μέτρα (m)
0.07 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής