Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ πεντικιουρ

σετ πεντικιουρ

NAIL-EONUV Γέλη Που σετ πεντικιουρ NAIL-EONUV Γέλη Που
from 38,41 € *
nded Pediküre Set - Nagelknipser Box σετ πεντικιουρ nded Pediküre Set - Nagelknipser Box
from 3,23 € *
Σετ πεντικιουρ και Κιτ Σετ πεντικιούρ - Τα πάντα για όμορφα πόδια!

Συντηρείται από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Αυτό το γνωστό ρητό δεν εφαρμόζεται πλήρως σε πολλές περιπτώσεις. Τα πόδια είναι το πιο σημαντικό, δυστυχώς συχνά πάρα πολύ βαριά παραμελημένες σώματος. Ενώ μας φέρνουν αξιόπιστα εδώ και πολλά χρόνια, να αποσπάσουν σε στενά παπούτσια κακώς αερισμένες και δεν κάνει πλαδαρός, ακόμη και κάτω από μεγάλη τονίζει ακόμα μακρύς. Φροντίδα των ποδιών είναι επομένως πολύ σημαντικό.

Ενώ το ασχολείται κυρίως με την υγεία πτυχές των προσοχή ποδιών, σχεδιάστρια νυχιών με φροντίδα των ποδιών μας εξασφαλίζει καθαρές και όμορφες πόδια στα καλλυντικά τομέα σύνολα. Ειδικά τα νύχια μπορεί να διατηρηθεί επαγγελματικά με τις συσκευές από μας φροντίδα σύνολα. Όπως τα συνημμένα αρχεία είναι διαθέσιμα, που είναι απαλά κερατοειδή και ρωγμές κατάργηση.

Στο πεντικιούρ ο πόδι περιστρέφεται γύρω από. Σύνολα περιέχουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για ένα επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι ή στο το νύχια σαλόνι πεντικιούρ. Είναι σημαντικό, πάνω από όλα ένα ισχυρό άλεσης μονάδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ευέλικτα σε μια ποικιλία από άρθρα. Έτσι είναι δυνατόν να καταθέσει τα νύχια με λίγη προσπάθεια ή στα πολωνικά. Ειδικά τα συχνά πολύ παχιά νύχια του το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μπορεί να είναι ως ήπια και αποτελεσματική μορφή. Η φροντίδα των ποδιών παραδοθεί σύνολα στην πρακτική, σκληρό κέλυφος υπόθεση, για παράδειγμα. Όλα τα στοιχεία είναι σαφώς διατεταγμένα αυτό, εξοικονόμηση χώρου και την ασφαλή αποθήκευση και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα εάν είναι απαραίτητο. Αυτό επεκταθεί ένα σημαντικό και ελκυστικό σημείο που μπορεί να είναι μια πραγματική διαφοροποίησης για παράδειγμα την περιοχή σε ένα κινητό νύχια Στούντιο.

Εκτός από το νύχια η ίδια, επίσης το δέρμα του ποδιού μπορεί να διατηρηθεί με διάφορα εξαρτήματα. Πάντα εκεί, στους πρόποδες του σχηματισμό πώρου. Αυτό προστατεύει τόσο ευαίσθητο δέρμα, για παράδειγμα όσον αφορά τα δέματα ή για τη φτέρνα. Ο κερατοειδής χιτώνας είναι πάρα πολύ παχύ, πρόκειται για δάκρυα και επώδυνες αλλαγές. Έτσι, ενδέχεται να μην μέχρι στιγμής, το προστατευτικό στρώμα πρέπει να απομακρύνονται τακτικά. Για κοπή συνημμένα, τα οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε τον κόφτη, περίσσια δέρματος αφαιρείται αξιόπιστα. Μια μεταγενέστερη footbath, για παράδειγμα ως ένα λουτρό παραφίνης διατηρεί επίσης τα πόδια και το καθιστά μαλακό και εύπλαστο. Πώς σύνολα είναι η φροντίδα των ποδιών ειδικά για τα πόδια στο σε απευθείας σύνδεση κατάστημα nded επίσης παραφίνης λουτρά και άλλα προϊόντα περιποίησης.

Περιηγηθείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε τα σύνολα φροντίδα ποδιών και πολλά άλλα προϊόντα για τη φροντίδα και εξωραϊσμός των ποδιών ή η δημιουργική τέχνη για καρφιά toe! Υψηλής ποιότητας προϊόντα, μια ευρεία επιλογή και μια γρήγορη παράδοση υπηρεσία και δίκαιες συνθήκες κάνει για ακόμα περισσότερη διασκέδαση στην επιλογή, αγοράζουν και να χρησιμοποιούν τα άρθρα μας!

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€