Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ δοκιμής

σετ δοκιμής

Σετ κιτ δοκιμής: Επιλέξτε το μοτίβο από διαφορετικά σύνολα

Η κατασκευή τεχνητών νυχιών δεν είναι εύκολη και απαιτεί εξάσκηση. Όποιος δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να μάθει πραγματικά μοντελοποίηση τεχνητών νυχιών, δεν θα πρέπει να πάρει ένα ακριβό σετ με μεγάλες ποσότητες σε τζελ ή ακρυλικά προϊόντα, αλλά ένα οικονομικότερο δείγμα με μικρά πακέτα από όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για την μοντελοποίηση.

Έχουμε δύο σετ τζελ στην προσφορά μας, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα προϊόντα και μπορείτε να τα αποκτήσετε με λίγα χρήματα. Για κάποιον που εξασκείται με τα υλικά και είναι η πρώτη του εμπειρία με την μοντελοποίηση νυχιών, τότε αυτό είναι το οικονομικότερο σετ- ακριβές συσκευές για γρήγορη σκλήρυνση των νυχιών, πρόσθετα για διακόσμηση και εργαλεία για την φροντίδα των νυχιών, δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα σετ, επειδή στην κατασκευή των νυχιών με τζελ αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται.

Παρόμοια σετ για την εξάσκηση στην μοντελοποίηση με ακρυλικό είναι διαθέσιμα. Το δείγμα περιλαμβάνει primer, ακρυλικό σε σκόνη, υγρό και δέκα Tips. Για την πρακτική και την εξάσκηση έχει ακριβώς το σωστό μέγεθος.

Η ιδιαιτερότητα των δειγμάτων μας, είναι ότι έχουν την ίδια ποιότητα με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας. Δεν είναι φθηνά σετ δοκιμής με έκπτωση στην ποιότητα, τα οποία μπορούν να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη, αλλά και να εξακολουθούν να έχουν κακή ποιότητα, για αυτό και πολλές φορές αυτά τα δείγματα των προϊόντων μας που βρίσκονται στην ποικιλία μας, τα χρησιμοποιούν πράκτορες και επαγγελματίες σε μεγάλα στούντιο και ατελιέ ώστε να εξοικειωθούν με τα προϊόντα μας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα δείγματα και από μόνοι σας στο σπίτι!


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€