Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ δοκιμής
NDED Δείγμα ακρυλικό που

Λεπτομέρειες
+

Ορεκτικά είναι πάντα τα καλύτερα σύνολα ή ένα σύνολο του δείγματος Ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα που ακόμα δεν γνωρίζουμε ή το νέο έρχονται στην αγορά. Που έχει εργαστεί, για παράδειγμα, μόνο με gel, αλλά προσπαθήστε να εάν και πώς αυτός καταφέρνει με ακρυλικό, αυτό μπορεί να τέλεια με μας NDED ακρυλική να δείγμα. Για μια τοποθεσία μοντέλο με ακρυλικό UV λαμπτήρας δεν είναι απαραίτητη, επειδή σκληραίνει το υλικό στον αέρα. Ωστόσο πέφτει πολύ περισσότερο εργασιών αρχειοθέτησης, δουλεύοντας με ακρυλικό. Ο χρόνος που χρειάζεται για ένα μοντέλο τοποθεσία με ακρυλικό είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το gel. Ακρυλικά νύχια είναι πιο σκληρή από ό, τι Τα νύχια με gel, σπάζουν εύκολα. Ωστόσο, είναι τελικά πάντα ένα θέμα προσωπικής προτίμησης, για ποιο σύστημα θα επιλέξετε. Στην εκτενή σειρά μας παίρνουν για το τέλειο Ευθύνη ένα καρφί σχεδιασμό αστάρι κόλλα, 5 g ακρυλικό σε σκόνη σαφές νυχιών σχεδιασμός Ακρυλικό υγρό 100 ml ικανότητα με 10 άκρες των νυχιών. Με αυτό Ακρυλικό Basic, μπορείτε να εργαστείτε σε μια ολοκληρωμένη μοντελοποίηση και ελέγξετε αν είναι εργασίας με ακρυλικό. Θα εκπλαγείτε τι μοναδικά αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε με τη σειρά μας. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εμπιστευθείτε μας εδώ και καιρό Εμπειρία στην κατασκευή, η οποία σας εγγυάται την κατασκευάζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Διαστάσεις
+

0.15 Μέτρα (m)
0.099 Μέτρα (m)
0.044 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.75

Επισκόπηση

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής