Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ δοκιμής
Το πακέτο έκπληξη από nded με καρφί σχεδιασμό & καλλυντικά προϊόντα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, θα αγάπη να συσκευάσει την nded έκπληξη! Είναι μια αληθινή piñata με αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από την ποικιλία. Έχουμε βάλει μαζί τα πακέτα ως κάθε έλεγχο που στο άτομο. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από τα πεδία του Naildesigns και τα καλλυντικά, πεζοπορία στη μίζα θέτει και κάνει μας τους πελάτες ευχαριστημένοι. Μας πακέτο έκπληξη nded την τέλεια ευκαιρία είναι ως εκ τούτου, και πάλι, και να εξοπλίσει τους ιδίους πόρους σε προσιτή τιμή.


Πείσει την περιορισμένη προϊόντα με τους υψηλής ποιότητας στούντιο ως συνήθως. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα. Περιλαμβάνονται τζελ παρήχθησαν σύμφωνα με τις τελευταίες του UV γέλη έρευνα. Αυτό το δείγμα σύνολο είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να κάνει τον εαυτό του μια χαρά. Το nded είναι κατάλληλο επίσης ως δώρο για φιλικό καρφί σχεδιαστές και τους φίλους έκπληξη πακέτο πολύ καλά.

Διαστάσεις
+
0.368 Μέτρα (m)
0.222 Μέτρα (m)
0.146 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής