Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Εκτεταμένη μανικιούρ & Πεντικιούρ αρχείο YOUMAXX - 6 κομμάτια
Λεπτομέρειες
+

Το πεντικιούρ είναι συχνά παραμελούνται. Κάνει τόσο πολύ την προσοχή πρέπει να δοθεί στα πόδια, όπως τα νύχια. Τακτοποιημένη πόδια ανήκουν σε μια όμορφη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι, όταν εκτελείτε χωρίς παπούτσια ή σανδάλια. Το χειμώνα τα πόδια σε κάλτσες και τα παπούτσια ή μπότες αποκρύπτονται, αλλά πρέπει να τους φροντίδα δεν πρέπει να παραλείψουμε. Με μας YOUMAXX μανικιούρ & Πεντικιούρ αρχείο, έχετε το τέλειο εργαλεία. Σε ένα δύο σύνολο είναι μια μπαταρία-powered αρχείο με πολλά συνημμένα (πρόστιμο Κώνος, Κατάργηση πρόστιμο και τραχύ δέρμα, στίλβωση του χαρτιού, ένα άρθρο για την διαμόρφωση, προσάρτηση λεπτόκοκκων και χονδρόκοκκων, καθώς και ένα δοκίμιο για τον κερατοειδή).

Με αυτά τα δοκίμια δεν είναι τίποτα με τον τρόπο σας πεντικιούρ/μανικιούρ.
Σε αυτό το πολυτελές πλαίσιο μπορείτε να το YOUMAXX μανικιούρ & Πεντικιούρ αρχείο οπουδήποτε λαμβάνουν, που ακόμη και ταιριάζει στην τσάντα σας, και επίσης είναι επίσης εύκολο.

Από τώρα και στο εξής, η φροντίδα των χεριών και των ποδιών σας είναι μια μη. Κοιτάξτε το κατάστημά μας, όπου θα βρείτε μερικές χρήσιμες βοηθοί για τη φροντίδα σας.


Διαστάσεις
+
0.01 Μέτρα (m)
0.17 Μέτρα (m)
0.05 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής