Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / Top coat και base coat
Γρατσουνιά-ανθεκτική, γυαλιστερό verleihender σφράγιση βερνίκι νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Έχετε λίγο χρόνο για να μανικιούρ τα νύχια σας, να ζωγραφίζει με ένα καρφί τέχνης για να διακοσμήσετε, και στη συνέχεια τα πάντα για να πάρει την γρατσουνιά-ανθεκτική και ανθεκτικό; Τα πάντα δεν υπάρχει πρόβλημα! Στην αρχή, να καταθέσει τα νύχια σας να το επιθυμητό μήκος και το σχήμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα παλτό βάσεων. Μετά την ξήρανση, μπορείτε να χρωματίσετε τώρα το χρώμα χρώμα για τα νύχια σας. Ενώ αυτή η επίστρωση του κράτους υγρό είναι μια όμορφη καρφί τέχνης μπορεί να είναι με την εργασία. Το βερνίκι νυχιών πρέπει να είναι εντελώς θεραπεία με την τέχνη νυχιών. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να μας NDED στεγανωτικό χρώμα. Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από το τελικό βαμμένα νύχια εύκολο. Προστατεύει σας χρώμα, βερνίκι νυχιών και το στολίδι σας στο νύχι, έτσι που ούτε να γρατσουνιές στο χρώμα, ούτε που διαλύει τέχνη νυχιών σας. Το φινίρισμα βερνίκι νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα με την πυκνότητά του. Επίσης μια σκλήρυνση κάτω από ένα φως θεραπεία μονάδα δεν είναι απαραίτητη, γιατί στεγνώνει στον αέρα, όπως οποιαδήποτε άλλα συνηθισμένα καρφί βερνίκια. Ακόμα, θα δώσει μια όμορφη λάμψη τα νύχια σας, συμπεριλαμβανομένου η τέχνη νυχιών - κίνητρα. Αν ψάχνατε για αρκετό διάστημα μετά την εν λόγω σφραγίδα, έγινες επιτέλους να το βρείτε σε μας. Έτσι, μην περιμένετε άλλο και να παραγγείλετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας αρμόκολλας σας καρφί σε χαμηλή τιμή.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.375

Επισκόπηση

5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής