Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / Top coat και base coat
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Βρεγμένο στιλ λούστρο
Λεπτομέρειες
+
Το πρόβλημα δεν είναι να τεθεί ένα γυαλιστερό για καρφιά με το βρεγμένο νυχιών Vylet σαφές παλτό. Είναι σχεδιασμένο για το βρεγμένο και ολοκληρωθεί κάθε τέχνη νυχιών. Μπορείτε ακόμα να σφραγίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το βερνίκι νυχιών, ως τελική στρώση, υπέροχα μοτίβα του τα Stampingtechnik. Το φινίρισμα βερνίκι νυχιών που έρχεται σε ένα όμορφα σχεδιασμένο γυάλινη φιάλη που περιέχει 15 ml. Το βιδωτό καπάκι παραπάνω καλύπτει μια περισσότερο βούρτσα το μπουκάλι που είναι αξιόπιστη και σπίτια. Αυτό έχει σχεδιαστεί ακριβώς, επειδή παίρνει πάντα το σωστό ποσό της βερνίκι νυχιών στα μαλλιά βούρτσα. Το μαύρο, κομψό βερνίκι νυχιών μπουκάλι είναι ένα μάτι-catcher ήδη μόνο οπτικά. Το όμορφο κυρτό γραμματοσειρά με το Vylet-nails λογότυπο ολοκληρώνει την εντύπωση. Στην αίτηση δεν διαφέρει από άλλες υπερβολικό χρώμα. Ανοίγει το μπουκάλι με μια συστροφή, βγάζει το καπάκι βιδών με ενσωματωμένο πινέλο και παρέχει μοναδική λωρίδα στο λαιμό της φιάλης, που πάρα πολύ του προϊόντος πάνω στα ερείπια applicator. Στη συνέχεια, ζύμη καρφί καρφί καρφί προσέγγιση κάτω από την επιδερμίδα να την άκρη καρφί και. Γρήγορα, έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Το βρεγμένο χρώμα δεν επανειλημμένα επιβάλλεται ως ένα στρώμα παράγει το δημοφιλές και μοντέρνο υγρή επίδραση ματιά. Χειροποίητη φυσικού καρφιά ξηρό γρήγορα με μια αποδεδειγμένη αντοχή. Λάμψει με τέλεια νύχια και να απολαύσετε προσιτή επαγγελματική προϊόντα.
Διαστάσεις
+
0.032 Μέτρα (m)
0.03 Μέτρα (m)
0.077 Μέτρα (m)
Σφραγίδα
+
Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής